Ξέρουμε πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό.  Αλλά αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι θα το ζήσουμε! Οι νέες καταστάσεις έχουν επηρεάσει την καθημερινότητα μας αλλά και κάποιες από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες, όπως τις μουσικές σκηνές, τις συναυλίες, τους κινηματογράφους.

Ξέρουμε πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό.  Αλλά αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι θα το ζήσουμε!

Οι νέες καταστάσεις έχουν επηρεάσει την καθημερινότητα μας αλλά και κάποιες από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες, όπως τις μουσικές σκηνές, τις συναυλίες, τους κινηματογράφους. Δεν τις ξεχνάμε όμως…Κρατάμε ότι μας ευχαριστεί και το προσαρμόζουμε στα νέα δεδομένα!

Σε αυτό το πλαίσιο, γεννήθηκε το πρώτο online κινηματογραφικό φεστιβάλ με επίκεντρο τη μουσικήδωρεάν για όλους, το Backstage Film Festival. Για να κάνουμε κάθε καλοκαιρινή βραδιά μουσική αλλά και...γευστική!

Από τις 22 Ιουνίου και μέχρι τις 19 Ιουλίου, δίνουμε ραντεβού κάθε βράδυ στο Avopolis, στο www.avopolis.gr/backstage, που μετατρέπεται στο δικό σας home cinema, χωρίς περιορισμούς και χωρίς υποχρέωση εγγραφής. Φτιάχνετε τον δικό σας σκηνικό, κάθεστε στον καναπέ, αυξάνετε την ένταση και απολαμβάνετε. Κάθε βραδιά γίνεται μια interactive μουσικοκινηματογραφική εμπειρία, με δώρα, ειδικές προσφορές και trivia.

Έτσι, καθημερινά στις 22:00, στο Avopolis θα προβάλλεται εντελώς δωρεάν, μια ταινία μουσικού ενδιαφέροντος, με ελληνικούς υπότιτλους, κορυφαία ποιότητα εικόνας και δυνατότητα full screen mode, με σύνθημα το «Films louder than Music».

Τι θα δούμε;

Το ντοκιμαντέρ Sun Ra – A Joyful Noise (1980) του Robert Mugge, το κλασικό ντοκιμαντέρ για τη μουσική και όχι μόνο, του ιδιοφυούς jazz θρύλου Sun Ra. (προβολή: Πέμπτη 2/7, 22:00)

Το ντοκιμαντέρ Blue Note – A Story of Modern Jazz (Julian Benedikt, Andreas Morell, 1997), για τη δισκογραφική εταιρία Blue Note Records. (προβολή: Τετάρτη 8/7, 22:00)

Το Piazzolla, the Years of the Shark (Daniel Rosenfeld, 2018), που παρουσιάζει τον Astor Piazzolla, τον μεγαλύτερο συνθέτη τάνγκο μουσικής στον κόσμο. Μοναδικό υλικό από την ιδιωτική συλλογή του Daniel Pazzolla, γιου του Astor, μαζί με πλάνα από συναυλίες και οικογενειακά φιλμ. (προβολή: Δευτέρα 13/7, 22:00)

Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά, συντονίσου για ταινιούλα λίγο πριν τις 10 το βράδυ, αλλά 15’ πριν διάλεξε την αγαπημένη σου γεύση από την Pizza της Χρυσής Ζύμης (Barbeque, Margherita, Special) και βάλε την στον φούρνο, γιατί… το σηκώνει η βραδιά. Πίτσα, ανοιχτά παράθυρα ή βεράντα και η ένταση δυνατά για να απολαύσουμε μουσικάρες. #Xrisizimi #Denetixepetixe #Pizzalovers #pizza

Διαβάστε εδώ το πλήρες πρόγραμμα του festival

Η κεντρική σελίδα του Backstage Festival

Facebook event για να ενημερώνεστε για τις προβολές: https://www.facebook.com/events/1201434966859337/

empty alt

«Cucina amore mio» παρουσίαση του νέου μου βιβλίου.

Χθες το βράδυ ήταν όμορφα. Υποδέχτηκα στο Botrini’s τους φίλους μου, προσωπικούς κι επαγγελματικούς: συναδέλφους σεφ, δημοσιογράφους, φωτογράφους, ανθρώπους που με στηρίζουν τόσα χρόνια… Ήμουν χαρούμενος, όχι μόνο γιατί παρουσιάσαμε το καινούργιο μου site www.botrini.gr και το καινούργιο μου...
empty alt

Πώς οι κοτομπουκιές ενός έφηβου έσπασαν το Twitter

Όταν ο νεαρός Wilkerson ζήτησε από τα Wendy’s δωρεάν κοτομπουκιές για ένα χρόνο, με αντάλλαγμα retweets, η εταιρεία απάντησε λακωνικά τον αριθμό που ήθελε: 18 εκατομμύρια! Ένα απίστευτο νούμερο, όπως καταλαβαίνεις.
empty alt

“Reversed Volumes”

Τα ανακάλυψα πρόσφατα, μου έχουν γίνει εμμονή και τα βρίσκω τέλειο δώρο που θα χαροποιήσει σίγουρα φίλους και γνωστούς που γιορτάζουν! Η εναλλακτική του να πας ακόμα ένα σοκολατένιο αυγό, ένα τσουρέκι ή έστω μια πάβλοβα στο σπίτι του εορτάζοντα είναι ένα έργο Τέχνης εμπνευσμένο από τροφές! […]
empty alt

Πώς είναι ένα σοκολατένιο αυγό αξίας σχεδόν 6.000 ευρώ;

Ένα από τα ακριβότερα (αν όχι το ακριβότερο) σοκολατένια αυγά παρουσίασε η σοκολατοποιία πολυτελείας Godiva διά χειρός της pastry chef Cherish Finden.
empty alt

H Barilla «έτρεξε» σε Τήνο και Λευκάδα!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου στην Τήνο και στη Λευκάδα. Η Barilla για πρώτη χρονιά έδωσε το παρών δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη της στους αθλητές, τις οικογένειες και τους επισκέπτες και προσφέροντάς τους υγιεινά και νόστιμα γεύματα που αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα...
empty alt

Η νέα τάση; Vegan κρασί!

Με ένα άρθρο που τιτλοφορείται «Vegan κρασί: σύντομα κοντά σας» η Guardian κάνει ένα μίνι αφιέρωμα στη νέα αυτή τάση, που έρχεται να προστεθεί στις ολοένα περισσότερες διατροφικές επιλογές των vegans (όσων απέχουν από όλα τα ζωικά προϊόντα) στις μέρες μας.
empty alt

Πέντε σημαντικοί λόγοι να μαγειρέψεις στον ατμό!

Οι περισσότεροι από εμάς από τη μία αναζητούμε την υγιεινή διατροφή, με πολλά λαχανικά, άπαχο κρέας και λίγα λίπη.
empty alt

Γιατί «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ»;

Γιατί τα ζυμαρικά MISKO είναι πάντα εδώ για να μας προσφέρουν καθημερινές στιγμές απόλαυσης, γεμίζοντάς μας χαρά με την εξαιρετική τους γεύση και τη μοναδική, διαχρονική τους ποιότητα.
Back To Top