Πίτσα πασπαλισμένη με νιφάδες χρυσού και προορίζεται για τους λάτρεις του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και για όσους διαθέτουν μεγάλα πορτοφόλια… Η ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ανήκουν πια στο παρελθόν, αλλά το φαγητό παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή.

Πίτσα πασπαλισμένη με νιφάδες χρυσού και προορίζεται για τους λάτρεις του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και για όσους διαθέτουν μεγάλα πορτοφόλια… Η ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ανήκουν πια στο παρελθόν, αλλά το φαγητό παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή. Ο τούρκος μετανάστης Hakki Akdeniz, ο οποίος εγκαταστάθηκε από την Τουρκία στις ΗΠΑ όταν ήταν έφηβος, είναι ο εμπνευστής και δημιουργός της πίτσας «Τραμπ». Η εν λόγω πίτσα, δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Champion Pizza, στο Μανχάταν και η τιμή της κυμαίνεται από 5.000 έως 10.000 δολάρια, ανάλογα με την ποσότητα του πολύτιμου υλικού που επιθυμεί κάποιος.

Σερβίρεται με νιφάδες χρυσού, οι οποίες σχηματίζουν το όνομα του Προέδρου των ΗΠΑ «Trump». Έχει επίσης ρωσικό χαβιάρι, 25 ετών παλαιωμένο βαλσαμικό ξύδι, μέλι από τη Βραζιλία, άσπρες τρούφες και ζύμη εμποτισμένη με τζίνσενγκ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Post.

Επτά είδη τυριών καλύπτουν τη ζύμη της πίτσας, τρία διαφορετικά είδη μοτσαρέλας, πεκορίνο με μαύρη τρούφα, το τυρί Foglie di Castagno, (φύλλο κάστανου), testun και παλαιωμένη παρμεζάνα. Η πιο ακριβή εκδοχή των 10.000 δολαρίων έχει έξτρα ποσότητα από το κάθε υλικό. Η πανάκριβη πίτσα πωλείται για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν στο ίδρυμα The Bowery Mission, κέντρο που παρέχει γεύματα και ιατρική φροντίδα στους άστεγους της Νέας Υόρκης.

«Θέλω να τους δώσω ελπίδα. Οι άνθρωποι στο κέντρο αυτό δεν έχουν πού να πάνε. Δεν ξέρουν που θα ξυπνήσουν ή τι θα κάνουν», ανέφερε ο  Akdeniz αποκαλύπτοντας ότι και ο ίδιος έμεινε στο κέντρο για άστεγους για τρεις μήνες.

empty alt

Το μυστικό που βοήθησε την Oprah Winfrey να χάσει 20 κιλά

Η Oprah Winfrey πάλευε με τη ζυγαριά της για πολλά χρόνια. Μέχρι που, επιτέλους κατάφερε να χάσει 20 ολόκληρα κιλά.
empty alt

Χριστουγεννιάτικα στολίδια γεμάτα με αλκοόλ

Γιατί να έχεις ένα απλό στολίδι για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, όταν μπορείς να επιλέξεις ένα άλλο που περιέχει ουίσκι, τζιν ή βότκα; Με αυτό το σκεπτικό, ένα βρετανικό αποστακτήριο ονόματι The Lakes Distillery λανσάρισε μια σειρά με τρία είδη χριστουγεννιάτικης μπάλας, που η καθεμία περιέχει ένα...
empty alt

Burger Fest 2017: 18 – 21 Μαΐου στην Τεχνόπολη

Το food festival της Αθήνας αφιερωμένο στο burger επιστρέφει 18 έως 21 Μαΐου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, και οι οπαδοί των burgers το περιμένουν πώς και τι! Τα Burger Houses που θα συμμετάσχουν στο Burger Fest ‘17 είναι τα εξής: – Barbeque Franklyn Smokehouse – Beerger […]
empty alt

Ήρθε το πρώτο Gin & Tonic σε tea bags!

Αναρωτιέσαι, νωρίς το απόγευμα, αν θα παραγγείλεις τσάι ή ποτό; Θα ήθελες να μετατρέψεις τις πιο δύσκολες ώρες στο γραφείο σε happy hours, προσθέτοντας μία τζούρα αλκοόλ στο τσάι σου χωρίς να το πάρει χαμπάρι το αφεντικό; Μόλις ήρθε η λύση σε όλα τα προβλήματά σου.
empty alt

Ψήφισε την Ελληνίδα που διεκδικεί τον τίτλο του Καλύτερου Young Chef στον κόσμο

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε του διαγωνισμού S. Pellegrino Young Chef 2018 έχει αρχίσει. Από τις 11 έως τις 13/5 στο Μιλάνο, 21 ταλαντούχοι νέοι σεφ από όλες τις γωνιές του κόσμου θα αναδείξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες και τη δημιουργικότητά τους διεκδικώντας το σημαντικό […]
empty alt

Τρία νέα πρωτοποριακά προϊόντα προστίθενται στη σειρά τυριών ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες γεύσεις, νέες συσκευασίες που απαντούν στις επιθυμίες και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή
empty alt

Τριήμερο Φεστιβάλ με «ΓΕΥΣΗ από το ΜΕΛΛΟΝ» στο ΑΒ Ελληνικό

Με οδηγό τη «χαρά να προσφέρει το καλύτερο», η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τα 80 της χρόνια και μας προσκαλεί στο κατάστημα του μέλλοντος στο ΑΒ Ελληνικό, για να ανακαλύψουμε ολοκαίνουρια τμήματα και νέες ψηφιακές υπηρεσίες.
empty alt

Τα MISKO Ολικής Άλεσης αγκαλιάζουν τις ενέργειες για την ισορροπημένη διατροφή!

Επιβιβάστηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Magic Diabetes Bus αλλά και έδωσαν δυναμικό παρών στη Διημερίδα «Ημέρες Διαβήτη 2019», στο 15o Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας και στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού.
Back To Top