Kάτσε μέσα. Βγες έξω. Κάνε αυτό. Κάν’ το έτσι. Μην το κάνεις. Πόσες φορές σου έχουν πει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις; Πόσες φορές σου έχουν πει «μα καλά, ποιος βγαίνει πια έξω», ή «τι εννοείς θα κάτσεις μέσα;».

Kάτσε μέσα. Βγες έξω.

Κάνε αυτό. Κάν’ το έτσι. Μην το κάνεις.

Πόσες φορές σου έχουν πει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις;

Πόσες φορές σου έχουν πει «μα καλά, ποιος βγαίνει πια έξω», ή «τι εννοείς θα κάτσεις μέσα;».

Μην κολλάς. Η ζωή είναι για να τη ζούμε ελεύθερα. Όπως και με όποιους εμείς θέλουμε.

Αυτή την αλήθεια μας θυμίζει και ο Μύθος στην νέα του τηλεοπτική καμπάνια. Κάθε σου φάση, μέσα ή έξω, με πολύ κόσμο ή μόνο με τον κολλητό, στην παραλία ή την πόλη, μπορεί να γίνει μυθική!

Δεν θέλει πολλά: άνοιξε έναν Μύθο, μάζεψε τα σωστά άτομα, φτιάξε τη σωστή διάθεση και δες τη ζωή από την καλύτερη οπτική γωνία. Τη δική σου!

Αυτό έκανε και ο Μύθος.

Ανανέωσε την εμφάνιση του με νέο κόκκινο καπάκι, νέο website, ξεχωριστή παρουσία στα social media και ιδιαίτερη έμφαση στον Μονόκερο, το σήμα κατατεθέν του brand. Ανανέωσε την υπόσχεση που δίνει σε όλους μας να είναι εκεί, μαζί μας, στο κυνήγι των καλύτερων εμπειριών. Μαζί με όλους όσοι είναι πάντα νέοι στο μυαλό και την καρδιά, δεν περιορίζονται από τοίχους και στοχεύουν τα αστέρια, αυτά που βρίσκονται ψηλά αλλά και αυτά που κυκλοφορούν ανάμεσα μας.

Ο Μύθος θα κυκλοφορήσει πολύ αυτό το καλοκαίρι, δίνοντας μας την ευκαιρία να το ζήσουμε λίγο πιο μυθικά! Και στην πόλη αλλά και στην παραλία, μονόκεροι θα υπάρχουν παντού!

Γιατί, ποιος διαλέγει να ζήσει απλά μια μέρα, όταν μπορεί να ζήσει την καλύτερη μέρα της ζωής του;

Δες το σποτάκι εδώ.

empty alt

Η νηστεία στο μικροσκόπιο

Η νηστεία με βάση τους κανόνες της Ορθόδοξης Εκκλησίας και η παραδοσιακή διατροφή θα βρεθεί στο μικροσκόπιο της επιστημονικής μελέτης που εξασφάλισε χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας (ERC Starting Grant).
empty alt

Η γαστρονομική έκθεση «Ελλάδος γεύση» συνεχίζεται

Έχει ξεκινήσει από τις 18 και θα διαρκέσει έως τις 21 Μαΐου, η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που φιλοξενείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Στην έκθεση συμμετέχουν οι περιφέρειες Αττικής, Νοτίου Αιγαίου, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Κεντρικής Μακεδονίας προβάλλοντας τη γαστρονομία των περιοχών τους.
empty alt

Επιτέλους! Το ΑΤΜ μπύρας έγινε πραγματικότητα!

Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να απολαμβάνεις ένα ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα μία παγωμένη μπύρα; Ή να μπορείς να πιείς την εν λόγω μπύρα όταν τη θες χωρίς να χρειάζεται να υπομείνεις ουρές και καθυστερήσεις; Μάλλον κάτι τέτοιο είχαν στο μυαλό τους και οι ιθύνοντες ενός μπαρ στο […]
empty alt

Cloud eggs: Η νέα μανία του Instagram

To 2016 ήταν η χρονιά του sushi burger- το 2017 φαίνεται να ανήκει στο cloud egg! Αυτά τα αυγά έχουν γίνει το νέο trend που τρως για πρωινό και σου φτιάχνει τη διάθεση καθώς ο κρόκος στη μέση αντιπροσωπεύει τον ήλιο και τα φουσκωμένα ασπράδια μοιάζουν με […]
empty alt

Αποκλειστικό: Αυτό είναι το μενού που ετοίμασε ο Έκτορας Μποτρίνι για το δείπνο Τσίπρα -Τζεντιλόνι

Ο Έκτορας Μποτρίνι ήταν ο σεφ που επιμελήθηκε το επίσημο δείπνο του πρώτου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Ιταλίας.
empty alt

Αυτό είναι το καλύτερο τυρί στον κόσμο

Εμφανίστηκε στην αγορά μόλις πριν από δύο χρόνια, αλλά το Cornish Ken, ένα τυρί της βρετανικής εταιρείας Lynher Dairies Cheese Company, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 3.000 άλλα, από 34 χώρες, στον 30ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Τυριού και να κατακτήσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.
empty alt

Πώς μπορείς να κερδίσεις χρήματα τρώγοντας αβοκάντο

Αν λατρεύεις την γκουακαμόλε και δεν θα έλεγες «όχι» σε μερικά έξτρα χρήματα, σου έχουμε τη λύση.
empty alt

Βρώσιμα πιάτα, ποτήρια και καλαμάκια είναι το μέλλον

«Είναι τα βρώσιμα πιάτα, ποτήρια και καλαμάκια το μέλλον της συσκευασίας;». Αυτό τον τίτλο έχει ένα καινούριο, μεγάλο αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph στη νέα τάση που υπόσχεται να μειώσει τη χρήση πλαστικών, ανακουφίζοντας τον πλανήτη από ένα μεγάλο φορτίο.
Back To Top