Οι ειδικοί της Telegraph ταξίδεψαν, ερεύνησαν και προτείνουν τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά, με κριτήριο τι είδους διακοπές θέλει να κάνει κανείς.

Οι ειδικοί της Telegraph ταξίδεψαν, ερεύνησαν και προτείνουν τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά, με κριτήριο τι είδους διακοπές θέλει να κάνει κανείς. Μια τέλεια διαφήμιση για τη χώρα μας, που μας ανοίγει την όρεξη για διακοπές!

Και έτσι θεωρούν ότι η Ζάκυνθος διαθέτει τις καλύτερες παραλίες, η Κέρκυρα είναι ιδανική για οικογενειακές διακοπές, η Δήλος για όσους ενδιαφέρονται για την ιστορία και τον πολιτισμό, η Μύκονος για τα ξενοδοχεία της, η Κεφαλονιά για το κρασί της…

Για το φαγητό όμως ποιο νησί λες ότι πήρε την πρώτη θέση; Το μαντεύεις μήπως;

Ναι, η Telegraph εκθειάζει την Κρήτη και δη το νότιο μέρος της, «στο οποίο παράγεται μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων, ακόμα και αβοκάντο και μπανάνες», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στην εν λόγω έρευνα δίνεται έμφαση στην αναβίωση της ελληνικής κουζίνας, μέσα από γευστικά πιάτα συνοδευόμενα από ρακή ή τσικουδιά ενώ γίνεται αναφορά και στον αγροτουρισμό που αναπτύσσεται στην Ελλάδα, και δη στην Κρήτη.

Οι ειδικοί της Telegraph λένε, μάλιστα, ότι μια αγροτική φάρμα είναι το καλύτερο μέρος για να γευτεί κάποιος τα ωραιότερα πιάτα!

Όσοι έχουμε κάνει διακοπές στην Κρήτη, και μας έχει μείνει αξέχαστη η φιλοξενία, οι παραλίες, και φυσικά το φαγητό που γευτήκαμε, ξέρουμε καλά πόση αλήθεια κρύβει αυτή η έρευνα που μας έφερε νωρίς το καλοκαίρι και τις διακοπές…

*Αν θέλεις να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο, μπες στο:
http://www.telegraph.co.uk/travel/destinations/europe/greece/galleries/best-greek-islands/

empty alt

19, 20 και 21/5: Τελευταίο τριήμερο για το Athens Street Food Festival!

Το 2ο Street Food Festival που ξεκίνησε δυναμικά στον ανακαινισμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι το τριήμερο 5-6-7/5 , και συνεχίστηκε στις 12-13 και 14/5, ολοκληρώνεται- μην το χάσεις!  Γεύσεις που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει, εμπειρίες του ουρανίσκου, ένα ταξίδι στα πιάτα του δρόμου, σε περιμένει...
empty alt

Κοιμάστε νωρίς; Τότε τρώτε υγιεινά!

Εσείς τι ώρα ξυπνάτε. Πρωί ή… μεσημέρι; Μάθετε ότι όσοι βάζουν το ξυπνητήρι τους νωρίς το πρωί, και πέφτουν για ύπνο επίσης πιο νωρίς, ενστικτωδώς επιλέγουν μια πιο υγιεινή διατροφή στη διάρκεια της μέρας.
empty alt

Αν οι ετικέτες του κρασιού έλεγαν την αλήθεια…

Αν το αλκοόλ μάς κάνει πιο ειλικρινείς (μερικές φορές αδυσώπητα ειλικρινείς), η αμερικανική εταιρεία Delicate Estates το έχει πιάσει το νόημα.
empty alt

Μια σειρά αντικειμένων κουζίνας που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο!

Καθώς, όπως λένε, ο έρωτας περνάει από το στομάχι, το γαλλικό brand Le Creuset λανσάρισε ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου μια σειρά από είδη κουζίνας με άκρως ρομαντική διάθεση και ευρηματικό design.
empty alt

Τα πιο hot cocktails περιέχουν ρόκα, γιαούρτι και τσάι kombucha

Μπορεί κάποιοι από εμάς να «φάγαμε» τα νιάτα μας ανακατεύοντας κόκα κόλα με ρούμι και μπίρα με σφηνάκια, όμως σήμερα σε πολλά από τα πιο δημοφιλή μπαρ σερβίρονται χυμοί, σμούθι ή, στη «χειρότερη» περίπτωση, μπίρες από μικροζυθοποιίες.
empty alt

Βρώσιμα πιάτα, ποτήρια και καλαμάκια είναι το μέλλον

«Είναι τα βρώσιμα πιάτα, ποτήρια και καλαμάκια το μέλλον της συσκευασίας;». Αυτό τον τίτλο έχει ένα καινούριο, μεγάλο αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph στη νέα τάση που υπόσχεται να μειώσει τη χρήση πλαστικών, ανακουφίζοντας τον πλανήτη από ένα μεγάλο φορτίο.
empty alt

Η MISKO στηρίζει τα παιδικά χωριά SOS

Η MISKO, που εδώ και 92 χρόνια αποτελεί την αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών και συντροφεύει γευστικά τους Έλληνες καταναλωτές σε όλες τους τις στιγμές, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της προς την κοινωνία στηρίζοντας το έργο των Παιδικών Χωριών SOS.
empty alt

Η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» 2019 και οι 5.000 εθελοντές της βραβεύονται στα Corporate Affairs Excellence Awards 2020

Διάκριση της εταιρείας στην κατηγορία Εσωτερική Επικοινωνία
Back To Top