Πάνε οι καφέδες που τους σερβίρουμε σε βαρετά ποτήρια και φλυτζάνια! Το νέο trend (??) έρχεται με ορμή από τη Αυστραλία και λέγεται avolatte! Είναι αυτό που λέει το όνομά του, ένας latte σερβιρισμένος σε skin αβοκάντο, και διακοσμημένος με τα απαραίτητα σχέδια.

Πάνε οι καφέδες που τους σερβίρουμε σε βαρετά ποτήρια και φλυτζάνια! Το νέο trend (??) έρχεται με ορμή από τη Αυστραλία και λέγεται avolatte!

Είναι αυτό που λέει το όνομά του, ένας latte σερβιρισμένος σε skin αβοκάντο, και διακοσμημένος με τα απαραίτητα σχέδια.

Δημιουργήθηκε στην Αυστραλία, όπου το τελευταίο διάστημα γίνεται πολλή συζήτηση για τα τοστ αβοκάντο, τους καφέδες και γενικά την τάση των millennials να ξοδεύουν αρκετά χρήματα σε κάθε καινούριο trend. Ένα καφέ στη Μελβούρνη θέλοντας να αστειευτεί με την κατάσταση «δημιούργησε» το avolatte, σερβίροντας καφέ μέσα σε ένα κομμάτι μισού αβοκάντο.

«Συνδυάζοντας τις 2 εμμονές της Μελβούρνης» ήταν η μάλλον σατιρική λεζάντα, ωστόσο, ίσως και ως απόδειξη ότι όντως οι άνθρωποι θα ξοδέψουν χρήματα σε κάθε τι που είναι (ή έστω μοιάζει) με νέο trend, το καφέ πούλησε από την πρώτη ημέρα μερικούς avolatte.

«Είναι στην πραγματικότητα καφές μέσα σε κάτι που ανήκει στα σκουπίδια», είπε ο barista που συνέβαλε στη νέα δημιουργία. Κι όμως, ακούγεται στα αλήθεια τόσο παράξενο να δημιουργηθεί hype για ένα καφέ που συνδυάζεται με το καλό για την καρδιά αβοκάντο; Ίσως βέβαια, κάποιος θα πρέπει να σκεφτεί ένα πιο βολικό μέσο σερβιρίσματος από το skin του αβοκάντο…

Combing two of Melbourne’s obsessions – lattes and avo

A post shared by Truman Cafe (@trumancafealbertpark) on

empty alt

Τουρτίτσα θα πάρετε;

Σε γάμους και γενέθλια η τούρτα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Και καμιά φορά, όσο πιο μεγάλη και εντυπωσιακή είναι, τόσο το καλύτερο.
empty alt

Η τάση στη γαστρονομία που τείνει να γίνει διαχρονική

Μετά το γαλλικό και το ιταλικό φαγητό, μια άλλη εθνική κουζίνα (ή μάλλον… πολυεθνική) κατακτά τα τελευταία χρόνια τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους του κόσμου.
empty alt

«Χρώματα και Αρώματα» στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Τι υπέροχο να ανακαλύπτει κανείς τον μοναδικό κόσμο των μπαχαρικών μέσα από ένα ταξίδι σε πολιτισμούς και κουλτούρες! Στο εργαστήρι «Χρώματα και Αρώματα» που διοργανώνει το Ίδρυμα Θεοχαράκη, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να δημιουργήσουν και να «ταξιδέψουν»! Μια συνάντηση πολιτισμών...
empty alt

Επιτέλους! Το ΑΤΜ μπύρας έγινε πραγματικότητα!

Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να απολαμβάνεις ένα ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα μία παγωμένη μπύρα; Ή να μπορείς να πιείς την εν λόγω μπύρα όταν τη θες χωρίς να χρειάζεται να υπομείνεις ουρές και καθυστερήσεις; Μάλλον κάτι τέτοιο είχαν στο μυαλό τους και οι ιθύνοντες ενός μπαρ στο […]
empty alt

Η νέα τρέλα; «Υγιεινά πάρτι» που συνδυάζουν το δείπνο με επιτόπια ιατρικά τσεκάπ

Σε κάθε πάρτι που σέβεται τον εαυτό του, οι καλεσμένοι καταναλώνουν σεβαστές ποσότητες αλκοόλ και φαγητού και χορεύουν μέχρι το πρωί, σωστά; Αυτή η περιγραφή θεωρείται ξεπερασμένη, τουλάχιστον για τους οπαδούς της τάσης #healthyliving, που διαρκώς κερδίζει έδαφος ακόμα και σε νεότερες ηλικίες.
empty alt

Διεθνές βραβείο για το Εν Ελλάδι Pork Steak της Creta Farms

Το ελληνικό προϊόν διακρίθηκε στην κατηγορία της Ανώτερης Γεύσης.
empty alt

Κοζανίτικη Πρωτόπιτα από την alfa

Μια πολύ ξεχωριστή αλμυρή βασιλόπιτα, με παραμυθένια γεύση και μαγική ιστορία κυκλοφορεί η alfa: λέγεται Κοζανίτικη Πρωτόπιτα και διαδίδει σε όλη την Ελλάδα ένα πρωτοχρονιάτικο έθιμο της Κοζάνης – της πόλης όπου, έφηβος ακόμη, ο Αθανάσιος Κουκουτάρης έβαλε τα θεμέλια για την ίδρυση της...
empty alt

«Δώρα Αγάπης» από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζουμε να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, μέσα από πράξεις προσφοράς δεμένες με αγάπη και ευαισθησία.
Back To Top