Τα Ηπειρώτικα Αυγά, της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε., που για περισσότερα από 50 χρόνια προσφέρουν σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό φρέσκα αυγά από κότες ταϊσμένες με αγνές πρώτες ύλες, μας συστήνονται ξανά με νέο λογότυπο και νέο tagline καθώς και νέες συσκευασίες δίνοντας έμφαση στον τόπο προέλευσης αυτών.

Τα Ηπειρώτικα Αυγά, της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε., που για περισσότερα από 50 χρόνια προσφέρουν σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό φρέσκα αυγά από κότες ταϊσμένες με αγνές πρώτες ύλες, μας συστήνονται ξανά με νέο λογότυπο και νέο tagline καθώς και νέες συσκευασίες δίνοντας έμφαση στον τόπο προέλευσης αυτών.

O σχεδιασμός του λογοτύπου, που πραγματοποιήθηκε από την αία* relate, φέρνει έναν αέρα χωριάτικου παντοπωλείου και συσκευασίας με αίσθηση vintage μεταπολεμικής εποχής καθώς τα Ηπειρώτικα Αυγά είναι αυγά όπως τα ξέραμε παλιά στις διακοπές στο χωριό, αυγά νόστιμα με βαθύ πορτοκαλί κρόκο.

Η λογική πίσω από το σχεδιασμό του νέου λογοτύπου ήταν να δημιουργηθεί ένα στιβαρό λογότυπο που να μπορεί να εφαρμοστεί από την συσκευασία, που είναι και ο κυριότερος χώρος εμφάνισης του λογοτύπου, μέχρι τη σήμανση φορτηγών και γραφείων αλλά και για χρήση digital και video.

Ipeirotika_avga_packaging

Αποφασίστηκε η αυστηρή διχρωμία (χρώμα + μαύρο) για να υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του χρώματος ανάλογα με τους κωδικούς των διαφορετικών τύπων αυγών. Ανάμεσα στους 20 διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων, που προσφέρουν στην ελληνική αγορά τα Ηπειρώτικα Αυγά, συμπεριλαμβάνεται και η ανανεωμένη συσκευασία που διαμορφώθηκε, από την αία* relate, για το Παστεριωμένο Ασπράδι Αυγού (500ml), που είναι και το πρώτο στην κατηγορία του που διατηρείται στο ψυγείο.

Ipeirotika_avga_aspradi

Τέλος, σαν εταιρικό χρώμα διατηρήθηκε το προϋπάρχον μωβ ενισχυμένο σε μια πιο δυνατή απόχρωση με λιγότερο μπλε και περισσότερο κόκκινο. Το σήμα διαμορφώθηκε σε ένα αυγό με τεχνική χαρακτικής με το εταιρικό μωβ σε οβάλ από πίσω ώστε να θυμίζει τον Ήλιο που ανατέλλει από τα βουνά της Ηπείρου. Όσον αφορά τη γραμματοσειρά του λογοτύπου, είναι γραμμένη σε vintage αισθητική και λογική που να θυμίζει σφραγίδα παντοπωλείου ή ταμπέλα κωδικοποίησης αποθήκης stencil. Δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στο να είναι ο χρωματισμός σε πλακάτες καθαρές φόρμες ώστε το λογότυπο να μπορεί να αναπαραχθεί με οποιαδήποτε τεχνική ακόμα και με stencil και να αυξομειώνεται σε μέγεθος χωρίς να χάνει σε ευκρίνεια.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που δόθηκε έμφαση από τα Ηπειρώτικα Αυγά είναι ότι πλέον φέρουν το σήμα του ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», στρατηγικού συνεργάτη της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε. Αυτή η πολυεπίπεδη συνεργασία εξασφαλίζει μέσω του δικτύου της «Πίνδος», πραγματικά φρέσκα αυγά στους καταναλωτές καθώς η διανομή πραγματοποιείται εντός 24 ωρών από την παραγωγή τους σε όλη τη χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.ipirotika-avga.gr/index.php/el/

empty alt

Η νηστεία στο μικροσκόπιο

Η νηστεία με βάση τους κανόνες της Ορθόδοξης Εκκλησίας και η παραδοσιακή διατροφή θα βρεθεί στο μικροσκόπιο της επιστημονικής μελέτης που εξασφάλισε χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας (ERC Starting Grant).
empty alt

“Reversed Volumes”

Τα ανακάλυψα πρόσφατα, μου έχουν γίνει εμμονή και τα βρίσκω τέλειο δώρο που θα χαροποιήσει σίγουρα φίλους και γνωστούς που γιορτάζουν! Η εναλλακτική του να πας ακόμα ένα σοκολατένιο αυγό, ένα τσουρέκι ή έστω μια πάβλοβα στο σπίτι του εορτάζοντα είναι ένα έργο Τέχνης εμπνευσμένο από τροφές! […]
empty alt

Φαγητά που αποψύχονται… Το πιο απίστευτο χαλαρωτικό βίντεο!

Είναι πραγματικά παράδοξο το τι μπορεί να σε χαλαρώσει! Όπως για παράδειγμα το να παρακολουθείς ένα time-lapse βίντεο διάρκειας περίπου 8 λεπτών (για την ακρίβεια 7:40) στο οποίο πρωταγωνιστούν καταψυγμένα τρόφιμα που χάνουν μπροστά στα μάτια μας τον πάγο τους.
empty alt

Εσύ θα δοκίμαζες αυτή την τούρτα;

Στην εποχή των αλλόκοτων διατροφικών τάσεων, μάλλον δεν μας κάνει εντύπωση μία ακόμα που έκανε την εμφάνισή της στο δυτικό κόσμο: η τούρτα από κρέας, που έγινε διάσημη όταν παρουσιάστηκε στη δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής At Home with Amy Sedaris.
empty alt

Ο Μάγειρας του Αιώνα

Αποχαιρετάμε τον Paul Bocuse, τον «μάγειρα του αιώνα» όπως τον χαρακτήρισε το 2011 ο οδηγός Gault et Millau, που πέθανε πριν λίγες ώρες σε ηλικία 91 ετών.
empty alt

Πέταξε από σήμερα το χαρταετό της Καθαράς Δευτέρας και βοήθησε την ΕΛΕΠΑΠ!

Φέτος η Καθαρά Δευτέρα ήρθε… τον Ιανουάριο για τον Μακεδονικό Χαλβά, που στις 29/1 μεταμόρφωσε το χώρο του εστιατορίου Hide & Seek All Day Bar-Restaurant στο Χαλάνδρι σε Καθαροδευτεριάτικο τοπίο! Χαρταετοί, συνθέσεις από φρέσκα λουλούδια, νηστίσιμοι μεζέδες και ελληνική μουσική προσκάλεσαν τους...
empty alt

Barilla Pesto alla Genovese… και έγινε!

Η σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας ζυμαρικών στον κόσμο, μετέφερε μια μοναδική γευστική εμπειρία δημιουργίας, αποκάλυψης και απόλαυσης στους επισκέπτες του Golden Hall.
empty alt

Η Ροδουλα δυναμώνει την συνεργασία της με τον ΑΒ

Η εταιρεία Ροδούλα με πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της ζύμης και του γλυκού προμηθεύοντας καταστήματα εστίασης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενισχύει την παρουυσία της τα τελευταία 4 χρονιά και στο κομμάτι του Supermarket.
Back To Top