Νέες γεύσεις, νέες συσκευασίες που απαντούν στις επιθυμίες και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή

Η σειρά προϊόντων με την υπογραφή ΗΠΕΙΡΟΣ διευρύνεται και πάλι με την προσθήκη τριών νέων, πρωτοποριακών προϊόντων: ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή με φέτα, ΗΠΕΙΡΟΣ Καπνιστή και ΗΠΕΙΡΟΣ Ταλαγάνι Ελαφρύ. Τα τρία προϊόντα απαντούν στις γευστικές επιθυμίες, τις διατροφικές ανάγκες, αλλά και τις συνήθειες κατανάλωσης του σύγχρονου ελληνικού νοικοκυριού και υπογράφονται από τη μοναδική, διαχρονική ποιότητα ΗΠΕΙΡΟΣ.

epiros_2

Στην ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή συνδυάζονται δυο παραδοσιακά Π.Ο.Π. τυριά, η Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ και το Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές, σε αναλογία 50:50 με αποτέλεσμα ένα μοναδικό αλειφόμενο τυρί, με κρεμώδη υφή όπου είναι αισθητά τα κομματάκια φέτας. Έχει πλούσια, οικεία, αγαπημένη γεύση και υψηλή διατροφική αξία, καθώς αποτελεί εξαιρετική πηγή ασβεστίου και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή έρχεται να δώσει γεύση -σκέτη, αλειμμένη σε ψωμί, παξιμάδια ή σε σαλάτες- ως συνοδευτικό του φαγητού, αλλά και ως συστατικό για επιτυχημένες συνταγές.

epiros_4

Η ΗΠΕΙΡΟΣ Καπνιστή φτιάχνεται με φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ που καπνίζεται με φυσικό τρόπο με ξύλο οξιάς και χαρίζει ένα ιδιαίτερο γευστικό αποτέλεσμα που συνδυάζει την πλούσια, ελαφρώς όξινη γεύση της φέτας ΗΠΕΙΡΟΣ με τις πικάντικες νότες που προσδίδει στο τυρί το κάπνισμα με οξιά. Η ΗΠΕΙΡΟΣ Καπνιστή κυκλοφορεί στην καινοτόμο συσκευασία Vacuum Twin Pack 200γρ., που αποτελείται από δυο ανεξάρτητες, αποσπώμενες μερίδες των 100γρ., προσφέροντας στον καταναλωτή τη δυνατότητα να απολαύσει την ποσότητα που χρειάζεται κάθε φορά, χωρίς να ανησυχεί για το πώς θα διατηρηθεί φρέσκο το υπόλοιπο τυρί!
Τέλος, η ΗΠΕΙΡΟΣ παρουσιάζει τη δική της εκδοχή Ταλαγάνι, το ΗΠΕΙΡΟΣ Ταλαγάνι Ελαφρύ, με μόλις 15% λιπαρά και όλη την απολαυστική γεύση του δημοφιλούς τυριού σχάρας. Το ΗΠΕΙΡΟΣ Ταλαγάνι Ελαφρύ φτιάχνεται από ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα, έχει μαστιχωτή υφή και δεν λιώνει στο ψήσιμο. Αποτελεί το ιδανικό τυρί τόσο για αλμυρά όσο και γλυκά πιάτα, με τα χαμηλά λιπαρά του να απενοχοποιούν την καθημερινή του χρήση.

epiros_3

Η ΗΠΕΙΡΟΣ μένει πιστή στο όραμά της να εξελίσσει και να εμπλουτίζει συνεχώς το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο προσφέροντας υψηλής ποιότητας, καινοτόμα προϊόντα, βασισμένα στην πλούσια τυροκομική μας παράδοση.

Σχετικά με την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ

H ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Επεξεργάζεται ετησίως παραπάνω από 32.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στον Αμμότοπο Άρτας, στην Ήπειρο.
Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η «ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ», η «ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ με Λιγότερο Αλάτι», η «ΗΠΕΙΡΟΣ Μαλακή», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο», η «Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Οικογενειακό», η «Γραβιέρα ΗΠΕΙΡΟΣ», η «Κεφαλογραβιέρα ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Κεφαλοτύρι ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Ανθότυρο ΗΠΕΙΡΟΣ» και άλλα.

Σχετικό URL: www.epirοs.gr

empty alt

Γρίφος: Γιατί όλοι μιλάνε για τα Rubik’s Cakes;

  Η πλειονότητα τον έμαθε ως τον δημιουργό του πιο γλυκού Κύβου του Ρούμπικ! Ο ίδιος είναι ήδη διάσημος για τα αναγεννησιακά χρώματα που χρησιμοποιεί ζωγραφίζοντας κυριολεκτικά στην κουζίνα του.
empty alt

Πώς είναι ένα σοκολατένιο αυγό αξίας σχεδόν 6.000 ευρώ;

Ένα από τα ακριβότερα (αν όχι το ακριβότερο) σοκολατένια αυγά παρουσίασε η σοκολατοποιία πολυτελείας Godiva διά χειρός της pastry chef Cherish Finden.
empty alt

Στις ΗΠΑ άνοιξε το πρώτο κατάστημα χωρίς υπαλλήλους και χωρίς ταμεία

Φαντάσου να μπαίνεις σε ένα κατάστημα χωρίς υπαλλήλους, να κάνεις τα ψώνια της ημέρας, να ζυγίζεις τα φρούτα και τα λαχανικά σου και να φεύγεις χωρίς να πληρώνεις με μετρητά, ούτε καν με κάρτα, και δίχως να περιμένεις σε ουρές και ταμεία.
empty alt

Γίνε master of pasta από την άνεση της κουζίνας σου

Πώς θα σου φαινόταν να κάνεις μαθήματα μαγειρικής από την άνεση του σπιτιού σου και μάλιστα από τους ειδικούς των ζυμαρικών; Να εκπαιδευτείς πάνω σε αυθεντικά, ιταλικά πιάτα παρέα με έναν από τους πιο καταξιωμένους σεφ του είδους; H Barilla σου δίνει την ευκαιρία να εξελίξεις τις […]
empty alt

Το ροζ μαρούλι είναι η νέα τάση

Στην εποχή που οι ζωηρόχρωμες τροφές κερδίζουν πόντους προτίμησης απλώς και μόνο για τη φωτογένειά τους, από το μαύρο παγωτό με ενεργό άνθρακα μέχρι τα καταπράσινα σμούθι με σπιρουλίνα, έρχεται το ροζ μαρούλι να προστεθεί στην παλέτα της διατροφής μας.
empty alt

Ο Μάγειρας του Αιώνα

Αποχαιρετάμε τον Paul Bocuse, τον «μάγειρα του αιώνα» όπως τον χαρακτήρισε το 2011 ο οδηγός Gault et Millau, που πέθανε πριν λίγες ώρες σε ηλικία 91 ετών.
empty alt

Yayoi Kusama: Η διάσημη Γιαπωνέζα εικαστικός και σε ζαχαρωτό

H Yayoi Kusama, η 89χρονη Γιαπωνέζα εικαστικός που τα τελευταία χρόνια έγινε διάσημη στο ευρύ κοινό από τις συνεργασίες της με οίκους μόδας όπως οι Marc Jacobs και Louis Vuitton, έδωσε την αναγνωρίσιμη πλέον φιγούρα της και σε ζαχαρωτά.
empty alt

Παρουσιάστηκε ο νέος Οδηγός MICHELIN Main Cities of Europe 2019

Η Michelin, με μεγάλη χαρά, παρουσίασε στη Βιέννη τον Οδηγό MICHELIN Main Cities of Europe 2019. Στη φετινή έκδοση του Οδηγού, συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά η Ισλανδία και η Κροατία.
Back To Top