«Βιολογική γεωργία και ασφάλεια τροφίμων… απ’ το χωράφι στο ράφι»

90     

«Βιολογική γεωργία και ασφάλεια τροφίμων… απ’ το χωράφι στο ράφι»

Τι είναι τα βιολογικά προϊόντα; Πώς παράγονται; Είναι ασφαλή;

Στις διαλέξεις που γίνονται στο ΚΙΠΣΝ μαθαίνουμε τις αρχές της βιολογικής γεωργίας, ενημερωνόμαστε για τους κανόνες παραγωγής των προϊόντων της, τους ελέγχους που γίνονται και πώς να ξεχωρίζουμε τα βιολογικά προϊόντα στο ράφι.

Παράλληλα, γίνεται ενημέρωση για τις προδιαγραφές και τα συστήματα παραγωγής ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, εξετάζουμε τρόπους για να διασφαλίσουμε κανόνες υγιεινής και ασφάλειας στη διατροφή μας, κατανοούμε το HACCP (ανάλυση επικινδυνότητας – κρίσιμα σημεία ελέγχου) και συζητάμε για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και την ασφάλεια για τον καταναλωτή.

Δευτέρα / 24 Απριλίου / 2017, 18.30-20.30

ΠΥΡΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Παναγιώτης Παπαδόπουλος,  Γεωπόνος MSc – Σύμβουλος βιολογικής γεωργίας, Γιάννης Κωνσταντόπουλος, Σύμβουλος βιολογικής γεωργίας

Πληροφορίες:

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: 06:00-00:00
Στίβος, Αγορά, Φάρος, Κανάλι: 06:00-00:00
Κέντρο Επισκεπτών: 09:00-22:00

Λ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα

+30 216 8091 001/2/3

www.SNFCC.org

 

 

Από την Αλεξάνδρα Παπαδάκη