Tο πάθος του Anthony Bourdain για τη μείωση της σπατάλης του φαγητού (food waste) αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους «WASTED! The Story of Food Waste», το οποίο κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 21.00, αποκλειστικά στο FOX Life, για να αλλάξει τον […]

Tο πάθος του Anthony Bourdain για τη μείωση της σπατάλης του φαγητού (food waste) αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους «WASTED! The Story of Food Waste», το οποίο κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 21.00, αποκλειστικά στο FOX Life, για να αλλάξει τον τρόπο που αγοράζουμε, μαγειρεύουμε και τρώμε το φαγητό μας! To FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και WIND VISION.

Έχεις σκεφτεί ποτέ τη σπατάλη φαγητού που κάνουμε καθημερινά και τι θα μπορούσαμε να αλλάξουμε για να την περιορίσουμε; Οι σεφ είναι οι πλέον ειδικοί να απαντήσουν σ’ αυτά τα ερωτήματα αφού εκείνοι γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιήσουν και να αξιοποιήσουν το κάθε τι μειώνοντας σημαντικά την σπατάλη φαγητού.

wasted2

Μέσα από τα μάτια των Anthony Bourdain, Dan Barber, Mario Batali, Massimo Bottura και Danny Bowien, λοιπόν, οι τηλεθεατές βλέπουν πώς οι θρυλικοί σεφ χρησιμοποιούν τις γνώσεις και τη δημιουργικότητά τους μετατρέποντας αυτά που εμείς θεωρούμε άχρηστα σε απίστευτα πιάτα, δημιουργώντας ένα πιο βιώσιμο διατροφικό σύστημα!

Δες το επίσημο trailer:

Φωτογραφίες: ©Fremantle Media

empty alt

Η παράξενη τάση από την Ιαπωνία που συνδέεται με τη μακροζωία

Οι Ιάπωνες φημίζονται για το υψηλό προσδόκιμο ζωής τους – μάλιστα ένα ιαπωνικό νησί, η νήσος Οκινάουα, ανήκει στις λεγόμενες Μπλε Ζώνες όπως αποκαλούνται οι περιοχές του πλανήτη όπου οι κάτοικοι διακρίνονται για την υγεία και τη μακροζωία τους.
empty alt

Μία 17χρονη φτιάχνει τέχνη από τον αφρό του latte!

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι επιδέξιοι baristas μπορούν να κάνουν διάφορα σχέδια στον αφρό του καφέ, όπως καρδούλες, δεντράκια, κλπ.
empty alt

Spaghetti donuts: Τα νέα αγαπημένα των food bloggers

Λίγο τα social media, λίγο η κρίση, οι εστιάτορες ανά τον κόσμο στίβουν το κεφάλι τους για να βρουν πρωτότυπες ιδέες και να προσελκύσουν πελατεία.
empty alt

Ποιο ελληνικό νησί ψήφισε η Telegraph για το φαγητό του;

Οι ειδικοί της Telegraph ταξίδεψαν, ερεύνησαν και προτείνουν τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά, με κριτήριο τι είδους διακοπές θέλει να κάνει κανείς.
empty alt

Η εφαρμογή που φέρνει πιο κοντά το κρασί με το τυρί!

Για εκείνους που συχνά έρχονται αντιμέτωποι με το αιώνιο δίλημμα, ποιο κρασί να επιλέξω για κάθε τυρί, η λύση είναι απλή: app ή ελληνικά εφαρμογή.
empty alt

Η λιχουδιά που θα σε κάνει περιζήτητο στα sites γνωριμιών

Υπάρχουν διάφοροι υποτιθέμενοι κανόνες επιτυχίας στα διαδικτυακά ραντεβού, αλλά όπως ανακάλυψαν ειδικοί αναλυτές της εφαρμογής γνωριμιών Zoosk, το φαγητό είναι πάντα σέξι.
empty alt

Το νεοϋορκέζικο μουσείο φαγητού και ποτού είναι μοναδικό στο είδος του

Ένα νέο είδος μουσείου που «ζωντανεύει τον κόσμο του φαγητού με εκθέματα που μπορείτε να γευτείτε, να αγγίξετε και να μυρίσετε».
empty alt

Ο Μάγειρας του Αιώνα

Αποχαιρετάμε τον Paul Bocuse, τον «μάγειρα του αιώνα» όπως τον χαρακτήρισε το 2011 ο οδηγός Gault et Millau, που πέθανε πριν λίγες ώρες σε ηλικία 91 ετών.
Back To Top