Μπεσαμέλ για διαβητικούς

84     

Μπεσαμέλ για διαβητικούς

Βαθμός Δυσκολίας
  1
Μερίδες
  4
Ώρα μαγειρέματος
  10πμ-12:30μμ
ΑλεύριΕλαιόλαδοΜπεσαμέλ

Υλικά

½ λίτρο ζωμό λαχανικών ή γάλα από ρύζι

2 κ.σ. ελαιόλαδο ή 20 γρ. μαργαρίνη

50 γρ. αλεύρι ή ρυζάλευρο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το ζωμό ή το γάλα ζεστό. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν θέλουμε αρωματίζουμε με λίγο μοσχοκάρυδο. Αλατοπιπερώνουμε και χρησιμοποιούμε όπως μία μπεσαμέλ.