Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.

Υλικά:

300 γραμμ. ψητό στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε λεπτές φέτες

1 αβοκάντο

2 σφιχτές ντομάτες

8 φέτες σπιτικό ψωμί

Χυμός από 1 λεμόνι

4 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

Οδηγίες:

Καθαρίστε το αβοκάντο, αφαιρέστε το κουκούτσι, κόψτε το σε μικρές φέτες και ραντίστε τις ελαφρά με χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν.

Για τη σος: Χτυπήστε το λάδι με τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι. Ζεματίστε γρήγορα τις ντομάτες σε βραστό νερό, ξεφλουδίστε τις, αφαιρέστε τα σπόρια τους και κόψτε τις σε μικρούς κύβους. Φρυγανίστε το ψωμί στο φούρνο. Βάλτε πάνω σε κάθε φέτα από 1 φέτα αβοκάντο, 1 φέτα κοτόπουλου, 1 κ.σ. ντομάτες. Ραντίστε με τη σος και σερβίρετε.

empty alt

Κοτόπιτα

Ενα ωραίο και γευστικό πιάτο για όλες τις ώρες.
empty alt

Χρωματιστά ζελεδάκια φρούτων

Αυτά τα ζελεδάκια θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!
empty alt

Πουτίγκα βερίκοκο

Βυθίστε το κουτάλι σας στην πουτίγκα και ανακαλύψτε τις γεύσεις που κρύβει. 
empty alt

Λουκάνικα με μελιτζάνες

Ο πετυχημένος συνδυασμός κρέατος και λαχανικού σε αυτό το πιάτο
empty alt

Σουβλάκια από σολομό

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Πέννες αλα αραμπιάτα

Νόστιμη και εύκολη συνταγή με ταπεινά υλικά αλλά ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Κέικ με μπανάνα

Κέικ με πλούσια γεύση μπανάνας, ιδιαίτερο και λίγο χρονοβόρο, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.
empty alt

Μανιταρόσουπα

Μανιταρόσουπα από τον Έκτορα Μποτρίνι. Απολαυστική και χορταστική σούπα μανιταριών.
Back To Top