Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Φανταστική και πανεύκολη συνταγή με μπαρμπούνι

Υλικά:

360 γρ. μακαρόνια bucatini

600 γρ. φιλέτο μπαρμπούνι κομμένο κομματάκια

100 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι

2 εσαλότ ψιλοκομμένα

1 ποτήρι λευκό κρασί

1 κ.γ. θυμάρι

5 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα εσαλότ. Προσθέτουμε τις ελιές και τα κομματάκια μπαρμπούνι, σοτάρουμε 2-3 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί καλά, ελέγχουμε τη γεύση από αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε μέσα το θυμάρι. Βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε al dente και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα και ανακατεύουμε.

empty alt

Σουφλέ με σολομό

Για ένα γρήγορο γεύμα φτιάξτε αυτό το υπέροχο και διαφορετικό σουφλέ με σολομό.
empty alt

Τιραμισού κλασικό

Από τα πιο δημοφιλή ιταλικά γλυκά που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο.
empty alt

Ανάμεικτη σαλάτα

Μία ιδιαίτερα θρεπτική σαλάτα.
empty alt

Τούρτα με σοκολάτα και πορτοκάλι

Κακαό και πορτοκάλι ένας δυνατός συνδυασμός.
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και καλαμάρια

Και θαλασσινά και ζυμαρικά σε ένα!
empty alt

Γκρατέν με λαχανικά

Θρεπτικά λαχανικά, μπρόκολο, σέλινο, φινόκιο, καρότα συνδυάζονται αρμονικά.
empty alt

Αλμυροί λουκουμάδες

Λαχταριστοί αλμυροί λουκουμάδες με ελιές και λιαστή ντομάτα.
empty alt

Βοδινό κρέας κατσαρόλας με φασόλια και μπύρα

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 
Back To Top