Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.

Υλικά:

16 φέτες καπνιστό σολομό

2 πορτοκάλια

100 γρ. σπόρους ροδιού

150 γρ. σαλάτα ανάμεικτη

100 γρ. κρουτόν ψωμιού ολικής άλεσης

1 ματσάκι άνηθο

1 κρεμμύδι

2 ώριμα αβοκάντο

2 λεμόνια

2 κουταλάκια μαγιονέζα

Ελαιόλαδο

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα αβοκάντο. Κόβουμε ένα αβοκάντο σε κομματάκια και το χτυπάμε με το χυμό λεμονιού και τη μαγιονέζα στο μπλέντερ. Αλατοπιπερώνουμε. Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια και βγάζουμε τις ίνες και την πέτσα. Κόβουμε το δεύτερο αβοκάντο σε κομμάτια. Σε ένα πιάτο μοιράζουμε τις φέτες σολομού προσθέτοντας τις σκελίδες του πορτοκαλιού, το αβοκάντο, τους σπόρους ροδιού, την ανάμεικτη σαλάτα, τον ψιλοκομμένο άνηθο, το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες και τα κρουτόν ψωμιού. Αρωματίζουμε με τη σάλτσα του αβοκάντο και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

empty alt

Αρωματικό τυρόψωμο

Πεντανόστιμο τυρόψωμο με ξεχωριστό άρωμα ιδανικό για πρωινό και σνακ. 
empty alt

Σουβλάκια από φρούτα με σοκολάτα

Μία πανέξυπνη και ταυτόχρονα θρεπτική πρόταση για παιδικό πάρτι. Το σίγουρο είναι ότι οι υπόλοιποι γονείς θα σας χειροκροτήσουν!
empty alt

Φιλέτο με πιπέρι πράσινο

Μια πρωτότυπη συνταγή με πιπέρια που δίνουν μια ιδιαίτερη σπιρτάδα στο κρέας.
empty alt

Αρνί στην κατσαρόλα με κουκιά και σκόρδο

Ενας ακόμη τρόπος για να απολαύσετε το αρνάκι συνδυασμένο με κουκιά.
empty alt

Spaghetti με καπνιστό ψάρι

Τρία διαφορετικά καπνιστά ψάρια για ένα ιδιαίτερο πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Μακαρόνια με άρωμα από θάλασσα

Αρωματική μακαρονάδα με γαύρο και αυγοτάραχο.
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Ριζότο με αρακά και μέντα

Ενα πιάτο που προσφέρει την απίθανη γεύση του ριζότο σε συνδυασμό με τον αρακά.
Back To Top