Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Εξωτικό εντυπωσιακό και γευστικό πιάτο.

Υλικά:

1 κ.γ. πικάντικο μείγμα μπαχαρικών

4 κ.σ. μέλι

4 φιλέτα από καπνιστό χοιρινό

250 γρ. ανανά σε μικρούς κύβους

150 γρ. κόκκινες πιπεριές ψητές σε φέτες

3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι

Οδηγίες:

Προθερμαίνουμε το γκριλ στους 200°C . Ανακατεύουμε τα μπαχαρικά με το μέλι, αλείφουμε τα φιλέτα και τα αφήνουμε να μαριναριστούν. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε τα φιλέτα για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά να ροδίσουν. Μοιράζουμε στα πιάτα, ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα και σερβίρουμε με ρύζι και φρέσκια πράσινη σαλάτα.

empty alt

Μπακαλιάρος με πολέντα και κρεμμύδια

Αντικαταστήστε τον πουρέ πατάτας φτιάχνοντας πολέντα και συνοδεύστε το ψάρι με αυτό το μοναδικό συνδυασμό. 
empty alt

Ρυζοκροκέτες

Συνοδεύστε το κρέας ή το κοτόπουλο με τραγανές ρυζοκροκέτες για ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα. 
empty alt

Gomasio

Φτιάξτε το για να δώσετε μία έξτρα γεύση στις σαλάτες σας, το ρύζι και τις σούπες.
empty alt

Βελουτέ από κολοκυθάκια

Τηγανιτά, βραστά... τώρα και σούπα βελουτέ.
empty alt

Σαλάτα από πατάτες

Υπέροχη πατατοσαλάτα με τυρί, καρύδια και ελιές.
empty alt

Linguine με μανιτάρια porcini

Tagliolini με λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για ένα φίνο πιάτο.
empty alt

Σαλάτα με πατάτα baby, κάπαρη και αντσούγιες (ζεστή)

Οι πατάτες παίρνουν το ρόλο της σαλάτας και μαγεύουν.
empty alt

Χοιρινό με ντομάτες και λουκάνικα

Γευστική πανδαισία με λεπτές ισορροπίες.
Back To Top