Cordon bleu από χοιρινό

190     

Cordon bleu από χοιρινό

Βαθμός Δυσκολίας
  2
Μερίδες
  4
Ώρα μαγειρέματος
  12:30μμ-3μμ
ΡυζάλευροΧοιρινό

Υλικά

600 γρ. λαιμό χοιρινό κομμένο σε χοντρές φέτες ή 4 φέτες λαιμό χοιρινό, κάθε φέτα ανοιγμένη κάθετα μέχρι τη μέση σαν τσέπη

100 γρ. ζαμπόν σε φέτες

120 γρ. τυρί emental σε φέτες

50 γρ. αλεύρι από ρύζι

60 γρ. πίτουρο βρώμης

1 αυγό

Ζεστ από 1 λεμόνι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες

Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες χοιρινού και τις γεμίζουμε με το τυρί και το ζαμπόν. Τις κλείνουμε και αν χρειάζεται χρησιμοποιούμε μία οδοντογλυφίδα. Πανάρουμε με το ρυζάλευρο, μετά στο αυγό και μετά στο πίτουρο βρώμης που έχουμε αρωματίσει με τη φλοίδα λεμονιού. Τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.