Δύσκολη   Μερίδες : 8   15.01-18.30  

Διάσημο ισπανικό πιάτο που πήρε τη θέση της στις κουζίνες του κόσμου.

Υλικά:

400 γρ. κόντρα φιλέτο κομμένο julien

400 γρ. στήθος κοτόπουλο κομμένο julien

4 κ. σούπας ελαιόλαδο

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά κίτρινη

1 πρέζα κύμινο

Αλάτι

Πιπέρι

Χυμό από 2 lime

1 κουτάκι μπύρα

2 κ. γλυκού sauce worcestershire

1 μάτσο κόλιανδρο φρέσκο τριμμένο

2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα

100 γρ. gouda κομμένο julien για το σερβίρισμα

Λίγη soire cream για το σερβίρισμα

Wakamole για το σερβίρισμα

8 τορτίγιας για το σερβίρισμα

Κρέμα από φασόλια για το σερβίρισμα

Οδηγίες:

Μαρινάρουμε το κρέας από το προηγούμενο βράδυ. Σε δύο μπολάκια ξεχωριστά σκεπάζουμε το κρέας και το κοτόπουλο με τη μπύρα, το lime και το κόλιανδρο. Την επόμενη μέρα, κόβουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια julien, τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Σουρώνουμε το κρέας και το ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι, τσιγαρίζουμε πολύ καλά, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τη σάλτσα worcestershire και το κύμινο και αφήνουμε για 10 λεπτά να πάρουν γεύση και να βράσουν. Σερβίρουμε παίρνοντας τη τορτίγια, βάζουμε μέσα ό,τι άλλο θέλουμε, το κρέας και τυλίγουμε.

empty alt

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά
empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο

Ένα λαχταριστό πιάτο που θα σας ανοίξει την όρεξη!
empty alt

Βελουτέ από κολοκυθάκια

Τηγανιτά, βραστά... τώρα και σούπα βελουτέ.
empty alt

Μοσχαράκι με τσίλι και σκόρδο

Πλούσια γεύση και εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο στα κάρβουνα.
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με πεπεροντσίνο

Εύκολη συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.
empty alt

Rigatoni με χταπόδι

Πέννες με χταπόδι, γευστικό και υπέροχα αρωματισμένο από το λευκό κρασί.
empty alt

Γεμιστές ντομάτες με κινόα

Μία εναλλακτική πρόταση για γεμιστές ντομάτες.
empty alt

Τούρτα με σοκολάτα και πορτοκάλι

Κακαό και πορτοκάλι ένας δυνατός συνδυασμός.
Back To Top