Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μια αναπάντεχη συνάντηση με happy end. 

Υλικά:

600 γρ. φιλέτο από γαλοπούλα λεπτοκομμένο

4 ακτινίδια κομμένα σε φέτες

Χυμό και ζεστ από 2 πορτοκάλια

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τη γαλοπούλα για 3 λεπτά και από τις δυο πλευρές. Προσθέτουμε τις φέτες από τα ακτινίδια και σβήνουμε με το χυμό από πορτοκάλι. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε τη γαλοπούλα σε μία πιατέλα και γαρνίρουμε με το ζεστ από τα πορτοκάλια.

empty alt

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα gluten free

Πανεύκολα μπισκότα χωρίς γλουτένη που μπορείτε να φτιάξετε τα Χριστούγεννα και όχι μόνο...
empty alt

Tagliolini rosa antico

Μεθυστική γεύση σε ένα χρωματιστό πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Κεφτεδάκια από λάχανο και τυρί

Αν βαρεθήκατε τα συνηθισμένα κεφτεδάκια πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξετε την παραπάνω συνταγή.
empty alt

Χτένια γκρατινέ

Ιδιαίτερο ορεκτικό για το τραπέζι, σε μια πολύ ξεχωριστή εκδοχή.
empty alt

Σαλάτα με φράουλες και μοτσαρέλα

Το ανοιξιάτικο φρούτο με την φίνα γεύση της μοτσαρέλας ταιριάζουν υπέροχα.
empty alt

Σούπα βελουτέ από κουνουπίδι

Γευστική και πρωτότυπη λύση για το κουνουπίδι που θα σας δώσει ένα διαφορετικό πιάτο.
empty alt

Σαρδέλες με λευκό κρασί

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!
Back To Top