Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 

Υλικά:

2 κ.σ. ελαιόλαδο

6 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες

1 κ.γ. ξύδι από κόκκινο κρασί

1 κ.γ. ζάχαρη

60 γρ. μαύρες ελιές κομμένες στη μέση χωρίς κουκούτσι

4 φιλέτα ψαριού (150 γρ. το καθένα, τόνος, πέρκα, σφυρίδα)

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Οδηγίες:

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις ντομάτες για 1 λεπτό ή ώσπου να αρχίσουν να μαλακώνουν χωρίς να χάσουν το σχήμα τους. Προσθέτουμε το ξύδι από κρασί, τη ζάχαρη και τις ελιές και βράζουμε για 1-2 λεπτά. Σε αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε τα φιλέτα ψαριού για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά ανάλογα με το μέγεθός τους. Ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα το μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε και μοιράζουμε στα πιάτα. Ακουμπάμε επάνω από ένα φιλέτο ψαριού και σερβίρουμε με βρασμένες πατάτες ή ζυμαρικά

empty alt

Μπουκιές με αμύγδαλα και μαρμελάδα βερύκοκο

Μπαλίτσες από βερίκοκο για παιχνίδια γεύσης.
empty alt

Μοσχάρι γιαχνί

Ελληνικό, σπιτικό φαγητό ιδανικό για οικογενειακά τραπέζια.
empty alt

Κεφτεδάκια από κολοκύθια

Νόστιμα κεφτεδάκια από κρέας και κολοκύθια γεμισμένα με τυρί gouda.
empty alt

Μους με σοκολάτα από στέβια

Αντί για ζάχαρη, βάλτε στη μους σοκολάτα στέβια.
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Λουκουμάδες με μελιτζάνα

Διαφορετικοί λουκουμάδες για ένα απρόσμενο ορεκτικό.
empty alt

Ψωμάκια με κουρκουμά και δεντρολίβανο

Ψωμάκια με πρωτότυπα υλικά και ακόμα πιο πρωτότυπη γεύση.
Back To Top