Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τα αγαπημένα ζυμαρικά σε ωραίο γευστικό και χρωματικό συνδυασμό.

Υλικά:

350 γρ. λινγκουίνι

300 γρ. ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα

5 κ. σούπας ελαιόλαδο

300 γρ. γαρίδες καθαρισμένες

2 κ. σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

100 γρ. κρέμα γάλακτος

½ ποτήρι λευκό κρασί

2 εσαλότ ψιλοκομμένα

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ψιλοκόβουμε τις μισές γαρίδες και σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τα ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα εσαλότ. Προσθέτουμε τα τοματίνια, σοτάρουμε 3-4 λεπτά, προσθέτουμε όλες τις γαρίδες και μόλις τσιγαριστούν σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το σχοινόπρασο και την κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά ώσπου να δέσει. Βράζουμε τα μακαρόνια, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι να σοταριστούν. Ελέγχουμε από αλάτι, πιπέρι και σερβίρουμε.

 

empty alt

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά
empty alt

Βακαλάος από την Ιταλία

Βακαλάος με ιταλικό αέρα και φυσικά φίνα γεύση.
empty alt

Σαρδέλα σαν σαβόρο

Μια διαφορετική συνταγή για τις σαρδέλες που μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Μικρές πίτσες με λουκάνικα και πατάτα

Απερίγραπτα τραγανά πιτσάκια με μοτσαρέλα και πατάτα. Μπορείτε αν θέλετε να δοκιμάσετε συνδυασμό και άλλων υλικών της αρεσκείας σας.
empty alt

Ριζότο με τόνο και wasabi

Γεύση από Ιαπωνία δια μέσω Ιταλίας σε ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Carpaccio κρέας alla caprese

Εντυπωσιακό ορεκτικό που η γεύση του θα ανταμείψει την απαιτητική διαδικασία του.
empty alt

Κρεατόπιτα

Πλούσια στη γεύση κρεατόπιτα, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

Μπανάνες siu tim tim

Οι μπανάνες έτσι όπως δεν τις έχουμε γευτεί ποτέ! 
Back To Top