Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ότι καλύτερο έχει να μας δώσει η θάλασσα, ανακατεμένο με πεπεροτσίνο για έξτρα γεύση.

Υλικά:

400 γρ. γαρίδες καθαρισμένες με την ουρά

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Χυμό και ζεστ από 1 λεμόνι

1 μεγάλο πεπεροντσίνο λεπτοκομμένο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

3 κ.σ. κόλιανδρο φρέσκο τριμμένο

Οδηγίες:

Κάνουμε μία μαρινάτα μαζί με το σκόρδο, το πεπεροντσίνο το ζεστ και το χυμό λεμονιού. Βάζουμε μέσα τις γαρίδες και τις αφήνουμε μέσα για 1 ώρα περίπου. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι, σουρώνουμε τις γαρίδες και τις τηγανίζουμε για 2 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με τη μαρινάτα, ανακατεύουμε και τελειώνουμε με το κόλιανδρο.

empty alt

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα gluten free

Πανεύκολα μπισκότα χωρίς γλουτένη που μπορείτε να φτιάξετε τα Χριστούγεννα και όχι μόνο...
empty alt

Ρολό σε κρούστα από καλαμπόκι

Ιδιαίτερη συνταγή για ρολό κιμά, συνδυάζεται άψογα με τα φλέικς καλαμποκιού.
empty alt

Λαζάνια με σπανάκι και τυρί

Μία εξαιρετική πρόταση για κυρίως γεύμα.
empty alt

Μπανόφι

Εύκολο αγγλικό γλυκό που δίνει λύση για ένα εντυπωσιακό και αγαπημένο επιδόρπιο.
empty alt

Ρολό κιμά με γαλοπούλα και σπανάκι

Βράστε το σπανάκι και το ρολάρουμε πάνω σε ζουμερές φέτες γαλοπούλας.
empty alt

Σαλάτα από καλαμάρι με φρέσκο κρεμμυδάκι

Βάλτε τη θάλασσα στη κουζίνα και στο πιάτο σας. 
empty alt

Κοτολέτες α λα μιλανέζε

Βάλτε τη νοστιμιά στο τραπέζι σας με τραγανές και παναρισμένες κοτολέτες.    
empty alt

Ρύζι thai με 5 γεύσεις

Το ρύζι από την Ταϊλάνδη με το μοναδικό φυσικό άρωμα
Back To Top