Μέτρια   Μερίδες : 6   12.31-15.00  

Οι γαρίδες μαζί με το κάρυ και το ρύζι συνδυάζονται μοναδικά.

Υλικά:

1 κιλό γαρίδες βρασμένες

2 φλιτζάνια ρύζι για πιλάφι

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Λίγο βούτυρο

1 κ.γ. κάρυ

60 γρ. αλεύρι

200 ml ζωμό κότας

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

 

Βράζουμε σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό το ρύζι για πιλάφι και το σουρώνουμε μόλις είναι έτοιμο.

Ωστόσο, αφού βράσουμε τις γαρίδες, τις καθαρίζουμε από τα κέλυφη. Σε μία κατσαρόλα με λίγο βούτυρο σοτάρουμε το κρεμμύδι και μόλις μαλακώσει ρίχνουμε το κάρυ. Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε ξανά και ρίχνουμε το ζωμό, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά έως ότου δέσει η σάλτσα και μόλις είναι έτοιμη ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες. Αφήνουμε 2-3 λεπτά να πάρουν γεύση και σερβίρουμε το ρύζι πιλάφι με τη σάλτσα με τις γαρίδες από πάνω.

empty alt

Pasta Frolla

Κλασικό ιταλικό γλυκό τέλειο για πρωινό ή απογευματινό καφέ.
empty alt

Μαγιονέζα από αβοκάντο

Πολύ νόστιμη μαγιονέζα. Απολαύστε την χωρίς τύψεις!
empty alt

Μελωμένες τηγανίτες

Τρώγονται ζεστές και μελωμένες και κατά προτίμηση πρωί.
empty alt

Τούρτα σοκολάτας

Ένα γλυκό με στρώσεις σοκολάτας και στο ενδιάμεσο τραγαγά μπισκότα.
empty alt

Σπαγγέτι με αυγοτάραχο

Αυτά τα μακαρόνια γίνονται γιορτινά με το εκλεκτό και πολύτιμο αυγοτάραχο.
empty alt

Pesto ρόκας

Διαφορετικό πέστο για να συνοδεύσει τα ζυμαρικά της αρεσκεία σας.
empty alt

Ζελέ με φράουλες και σαντιγί

Τι γυρεύει η φράουλα μέσα σε μια θάλασσα από ζελέ: την απόλαυση! 
empty alt

Πουτίγκα βερίκοκο

Βυθίστε το κουτάλι σας στην πουτίγκα και ανακαλύψτε τις γεύσεις που κρύβει. 
Back To Top