Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Ξεχάστε τα βαρετά ρυζόγαλα!

Υλικά:

70 γρ. ρύζι σουπέ

1 στικ βανίλια

600 γρ. γάλα από σόγια ή χαμηλών λιπαρών

50 γρ. φρουκτόζη

Ζεστ από 1 πορτοκάλι

50 γρ. φουντούκια χοντροκομμένα και τοσταρισμένα

1 κ.γ. νες καφέ σκόνη

1 κ.γ. κανέλα

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα 450 γρ. γάλα. Προσθέτουμε μέσα τη φρουκτόζη, την ψίχα από τη βανίλια, το ζεστ από το πορτοκάλι και την κανέλα. Αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε ύστερα το ρύζι και το αφήνουμε να βράσει ώσπου να πιει όλο το υγρό. Αφήνουμε να κρυώσει και περνάμε στο μίξερ προσθέτοντας το υπόλοιπο γάλα. Μόλις γίνει μια κρέμα προσθέτουμε τα φουντούκια και τον καφέ. Βάζουμε σε μπολάκια και αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν τελείως. Γαρνίρουμε με λίγα φουντούκια που έχουμε κρατήσει στην άκρη και λίγη κανέλα.

empty alt

Τονοσαλάτα

Τονοσαλάτα: γρήγορη αλλά νόστιμη σαλάτα για το τραπέζι σας.
empty alt

Σαλιγκάρια a la vigneronne

Οσοι τα αγαπούν είναι φανατικοί και αυτή η εκδοχή σίγουρα θα τους εκπλήξει.
empty alt

Πάστα Φλώρα για ερωτευμένους

Πάστα Φλώρα, ένα γλυκό για όλες τις ώρες...
empty alt

Καρμπονάρα (με κρέμα γάλακτος)

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γεύση μια "ενισχυμένης" με κρέμα γάλακτος καρμπονάρα.
empty alt

Κεφτεδάκια από χοιρινό και μήλο

Ένας τολμηρός συνδυασμός που σας βγάζει γευστικά κερδισμένους.
empty alt

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.
empty alt

Ντάκος burger

Ενα μπέργκερ αλλιώτικό με τα πιο ταπεινά υλικά και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Κανελόνια πασχαλινά

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.
Back To Top