Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Το ψάρι μεταμορφώνεται σε ένα ακόμη εύγεστο και λαχταριστό έδεσμα.

Υλικά:

250 γρ. άσπρο ψάρι φιλέτο

5 κρεμμυδάκια φρέσκα χοντροκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο

2 κουταλιές φρεσκοτριμμένο μαϊντανό

1 αυγό

1 κουτάλι σάλτσα τσίλι

1 κουτάλι σόγια

½ κουτάλι ξύσμα λεμονιού

1 κουτάλι χυμό λεμονιού

½ κουταλάκι πιπεριά τριμμένη

125 γρ. αλεύρι

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες:

Βάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τη σάλτσα τσίλι και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να πετύχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε στο ηλιέλαιο 2-3 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν καλά και τα σερβίρουμε με τη σάλτσα τσίλι.

empty alt

Σολομός με σάλτσα από βασιλικό και μέλι

Μια φίνα και ιδιαίτερη πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
empty alt

Κοτόπουλο με πιπεριές και γάλα καρύδας

Γι'αυτούς που τολμούν να δοκιμάζουν πιο ιδιαίτερες γεύσεις το κοτόπουλο με λαχανικά και γάλα καρύδας αποτελεί εξαιρετική επιλογή.
empty alt

Πέννες αλα αραμπιάτα

Νόστιμη και εύκολη συνταγή με ταπεινά υλικά αλλά ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια

Οι φανατικοί μακαρομάδες έχουν έναν ακόμη λόγο να απολαύσουν το πιάτο τους.
empty alt

Μοσχαράκι γάλακτος με κρέμα από μπρόκολο

Συνδυάζει τα θρεπτικά στοιχεία του μπρόκολο με την υπέροχη γεύση του κρέατος. 
empty alt

Βελουτέ από αρακά

Τέλεια σούπα από αρακά, τρώγεται ζεστή και κρύα.
empty alt

Κρύα σούπα με αμύγδαλο

Υπέροχη σούπα από αμύγδαλα για ένα διαφορετικό ορεκτικό.
empty alt

Σαλάτα με ψητό κοτόπουλο

Αυτή η σαλάτα μπορεί να είναι και η λύση για όσους θέλουν ένα ελαφρύ γεύμα.
Back To Top