Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Το ψάρι μεταμορφώνεται σε ένα ακόμη εύγεστο και λαχταριστό έδεσμα.

Υλικά:

250 γρ. άσπρο ψάρι φιλέτο

5 κρεμμυδάκια φρέσκα χοντροκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο

2 κουταλιές φρεσκοτριμμένο μαϊντανό

1 αυγό

1 κουτάλι σάλτσα τσίλι

1 κουτάλι σόγια

½ κουτάλι ξύσμα λεμονιού

1 κουτάλι χυμό λεμονιού

½ κουταλάκι πιπεριά τριμμένη

125 γρ. αλεύρι

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες:

Βάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τη σάλτσα τσίλι και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να πετύχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε στο ηλιέλαιο 2-3 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν καλά και τα σερβίρουμε με τη σάλτσα τσίλι.

empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
empty alt

Pasta Frolla

Κλασικό ιταλικό γλυκό τέλειο για πρωινό ή απογευματινό καφέ.
empty alt

Τράιφλ με μπράουνις

Ένα επιδόρπιο πανεύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο.
empty alt

Πέννες Tunisina

Αυτές οι πέννες μπορεί να πάρουν θέση στο κυριακάτικο τραπέζι σας ή να τις προσφέρετε στους φίλους σας.
empty alt

Πουτίγκα με φράουλες και γιαούρτι

Βάλτε τις φράουλες στο γιαούρτι ή το... αντίστροφο. 
empty alt

Χωριάτικη πίτα με πατάτα και σπανάκι

Μία πίτα που φέρνει κοντά τις αγαπημένες μας γεύσεις
empty alt

Κεφτεδάκια με κολοκύθια και βασιλικό

Πλάστε κεφτεδάκια με δροσερά κολοκυθάκια, βασιλικό και πολέντα.
empty alt

Κεφτεδάκια με βρώμη

Η βρώμη δεν είναι μόνο για πρωινό.
Back To Top