Μέτρια   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Νόστιμα κεφτεδάκια από κρέας και κολοκύθια γεμισμένα με τυρί gouda.

Υλικά:

  • 200 γρ. κοτόπουλο κομμένο κυβάκια
  • 300 γρ. χοιρινό κομμένο κυβάκια
  • 300 γρ. κολοκύθια κομμένα σε ροδέλες
  • 50 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 200 γρ. τυρί gouda κομμένο τετραγωνάκια
  • 2 αυγά
  • Φρυγανιά χωρίς γλουτένη
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τα κολοκύθια, προσθέτουμε ύστερα το κρέας και μόλις είναι έτοιμα κρατάμε στην άκρη και τα ψιλοκόβουμε. Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε 1 αυγό,  και το κεφαλοτύρι. Ανακατευουμε καλά, παίρνουμετο μείγμα, κάνουμε να κεφτεδάκια και γεμίζουμε το καθένα με ένα κύβο gouda. Αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να ξεκουραστούν. Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο, περνάμε πριν τα κεφτεδάκια από το αυγό χτυπημένο, ύστερα από τη φρυγανιά και τηγανίζουμε.

empty alt

Σαρδέλα σαν σαβόρο

Μια διαφορετική συνταγή για τις σαρδέλες που μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Φιλέτο σε κρούστα

Αλλιώτικη πρόταση για να απολαύσετε το φιλέτο σας.
empty alt

Σούπα βελουτέ από κουνουπίδι

Γευστική και πρωτότυπη λύση για το κουνουπίδι που θα σας δώσει ένα διαφορετικό πιάτο.
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και καλαμάρια

Και θαλασσινά και ζυμαρικά σε ένα!
empty alt

Mini cheesecake

Τα μίνι cheesecake αποτελούν ένα πολύ ωραίο κέρασμα για μικρούς και μεγάλους στα παιδικά πάρτι.
empty alt

Πιροσκί

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, τέλεια στη γεύση, φανταστικά στην εμφάνιση.
empty alt

Φοκάτσια

Το ιταλικό ψωμί με θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
Back To Top