Μέτρια   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Νόστιμα κεφτεδάκια από κρέας και κολοκύθια γεμισμένα με τυρί gouda.

Υλικά:

  • 200 γρ. κοτόπουλο κομμένο κυβάκια
  • 300 γρ. χοιρινό κομμένο κυβάκια
  • 300 γρ. κολοκύθια κομμένα σε ροδέλες
  • 50 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 200 γρ. τυρί gouda κομμένο τετραγωνάκια
  • 2 αυγά
  • Φρυγανιά χωρίς γλουτένη
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τα κολοκύθια, προσθέτουμε ύστερα το κρέας και μόλις είναι έτοιμα κρατάμε στην άκρη και τα ψιλοκόβουμε. Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε 1 αυγό,  και το κεφαλοτύρι. Ανακατευουμε καλά, παίρνουμετο μείγμα, κάνουμε να κεφτεδάκια και γεμίζουμε το καθένα με ένα κύβο gouda. Αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να ξεκουραστούν. Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο, περνάμε πριν τα κεφτεδάκια από το αυγό χτυπημένο, ύστερα από τη φρυγανιά και τηγανίζουμε.

empty alt

Spaghetti με αβοκάντο και γαρίδες

Το αβοκάντο δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το ζυμαρικό που συνδυάζεται με γαρίδες.
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
empty alt

Πανφόρτε σοκολάτας

Αγαπημένο ιταλικό κέικ με ξηρούς καρπούς, σοκολάτα και αποξηραμένα φρούτα. 
empty alt

Rigatoni με χταπόδι

Πέννες με χταπόδι, γευστικό και υπέροχα αρωματισμένο από το λευκό κρασί.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Πουρές από κουκιά

Ένα πιάτο με υψηλή διατροφική αξία.
empty alt

Βελουτέ από κολοκυθάκια

Τηγανιτά, βραστά... τώρα και σούπα βελουτέ.
empty alt

Tagliolini Portovenere

Γευστική αρμονία ζυμαρικών, λαχανικών και θαλασσινών σε ένα πιάτο.
Back To Top