Μέτρια   Μερίδες : 11   05.00-10.00  

Δε χρειάζεται να επισκεφτείτε το δάσος, υπάρχουν στο ψυγείο σας οπότε αξιοποιήστε τα.

Υλικά:

200 γρ. φρούτα του δάσους κατεψυγμένα

5 κ.γ. φρουκτόζη

250 γρ. quark τυρί light (τυρί Φιλαδέλφεια)

Ζεστ και χυμό από 1 lime

50 γρ. κρέμα γάλακτος

1 ασπράδι αυγού

1 κ.γ. μέντα ψιλοκομμένη

Οδηγίες:

Βράζουμε τα φρούτα του δάσους μαζί με το 1 κουταλάκι φρουκτόζη για 5 λεπτά. Περνάμε από σίτα και κρατάμε στην άκρη να κρυώσει. Παίρνουμε το τυρί και το ανακατεύουμε με το χυμό από το λάιμ και το ζεστ. Χωριστά χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και το ασπράδι. Μέσα στο ασπράδι ρίχνουμε τα 4 κουταλάκια φρουκτόζη και χτυπάμε λίγο ακόμη. Ύστερα ξεκινάμε να ανακατεύουμε το τυρί με την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε τα ασπράδι ανακατεύοντας απαλά με μία σπάτουλα. Σε ένα πιάτο βάζουμε στον πάτο τη σάλτσα από τα φρούτα του δάσους, κάνουμε από πάνω 2 κενέλ από το μείγμα με το τυρί και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένη μέντα.

empty alt

Ανάμεικτη σαλάτα

Μία ιδιαίτερα θρεπτική σαλάτα.
empty alt

Cupcakes με αβοκάντο

Ένα εξωτικό φρούτο στο γλυκό σας.
empty alt

Μπουσκέτες με κοτόπουλο και αβοκάντο

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.
empty alt

Μους με καφέ και καρύδια

Ένα "δυναμικό" μους όπου πρωταγωνιστούν ο καφές και τα καρύδια.
empty alt

Κρέμα καραμελέ

Το κλασικό γαλλικό γλυκό που η γεύση του έχει κερδίσει οπαδούς σε όλο τον κόσμο.
empty alt

Σπαγγέτι all’ Amatriciana

Τα μακαρόνια με την ακαταμάχητη γεύση απλών αλλά λαχταριστών υλικών.
empty alt

Στόλεν

Παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γλυκό από τη Δρέσδη της Γερμανίας. Απίθανο και εξαιρετικό κέικ σε γεύση και εμφάνιση.
empty alt

Σαλάτα με πεπόνι και μοτσαρέλα

Η απόλυτη αρμονία τυριού, αλλαντικού και φρούτου σε μια σαλάτα.
Back To Top