Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Το κοτόπουλο στην πιο ωραία και γευστική εκδοχή του.

Υλικά:

4 στήθη από φιλέτο κοτόπουλο

120 γρ. τυρί μοτσαρέλα

10 γρ. δεντρολίβανο ψιλοκομμένο

125 γρ. τρίμματα ψωμιού

2 αυγά χτυπημένα

2-3 κ.σ. ελαιόλαδο

350 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας με αρωματικά

Οδηγίες:

Σκεπάζουμε τα φιλέτα με διαφανή μεμβράνη και τα πιέζουμε με έναν πλάστη να απλώσουν. Μοιράζουμε το τυρί σε 4 μερίδες και τα τοποθετούμε πάνω σε κάθε φιλέτο. Διπλώνουμε τα φιλέτα να γίνουν σαν φακελάκια. Ανακατεύουμε το δεντρολίβανο με τα τρίμματα και αλατοπιπερώνουμε. Βουτάμε το κάθε κομμάτι κοτόπουλου στο χτυπημένο αυγό και μετά στα τρίμματα. Τηγανίζουμε το κοτόπουλο σε μέτρια θερμοκρασία για 10-15 λεπτά γυρίζοντάς το μία φορά. Μοιράζουμε το κοτόπουλο στα πιάτα, ζεσταίνουμε τη σάλτσα ντομάτας και το περιχύνουμε.

empty alt

Σουβλάκια με σολομό και καρπούζι

Όσο απίθανος συνδυασμός, τόσο ταιριαστός και ιδανικός.
empty alt

Μπισκότα του καουμπόη

Αμερικάνικη συνταγή για μπισκότα χωρίς πολλές θερμίδες με σταφίδα, καρύδι και σοκολάτα
empty alt

Σαλάτα με αβοκάντο και μανιτάρια champignon

Ένα ανάλαφρο γεύμα που κλέβει τις εντυπώσεις. 
empty alt

Φοκάτσια

Το ιταλικό ψωμί με θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.
empty alt

Βελουτέ από κολοκυθάκια

Τηγανιτά, βραστά... τώρα και σούπα βελουτέ.
empty alt

Μπουκίτσες από κοτόπουλο με βότκα

Μία συνταγή για αρωματικό κοτόπουλο με λαχταριστή γεύση.
empty alt

Κεφτεδάκια με βρώμη

Η βρώμη δεν είναι μόνο για πρωινό.
empty alt

Πολύχρωμες Φαρφάλες με κρέμα γάλακτος

Ζυμαρικά σε παιχνιδιάρικα χρώματα και ζωηρές γεύσεις. 
Back To Top