Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Κοτόπουλο στο φούρνο με μουστάρδα, γιαούρτι και λοιπές νοστιμιές.

Υλικά:

4 στήθη κοτόπουλο

4 κ.σ. μουστάρδα

100 γρ. γιαούρτι 2%

Λίγη τριμμένη φρυγανιά

Αλάτι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα μαζί με το γιαούρτι. Παίρνουμε τα στήθη από το κοτόπουλο, τα βάζουμε σε ένα ταψί, χαράσσουμε ελαφρώς σε δύο σημεία, αλατίζουμε λίγο και τα περνάμε με την παραπάνω σως. Πασπαλίζουμε με λίγη φρυγανιά και ρίχνουμε και λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30-40 λεπτά και 15 λεπτά πριν το τέλος γυρίζουμε στο γκριλ να γκρατιναριστούν.

empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Θρίαμβος της θάλασσας

Φρούτα της θάλασσας σε απόλυτη αρμονία, με τα πάντα αγαπημένα μακαρόνια.
empty alt

Chicken pie

Κλείστε το νοστιμότατο κοτόπουλο μέσα σε δυο φύλλα κουρού.
empty alt

Φιλέτο ψάρι με μέλι και αρωματικά

Μια διαφορετική πρόταση που θα ικανοποιήσει και τους πιο φανατικούς του είδους.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο

Ένα λαχταριστό πιάτο που θα σας ανοίξει την όρεξη!
empty alt

Αντσούγιες μαριναρισμένες σε κρούστα ψωμιού

Η ταπεινή αντσούγια μπορεί να πάρει χρώμα και γεύση με το κατάλληλο συνδυασμό υλικών.
empty alt

Σαλάτα με τόνο, μύρτιλα και βαλεριάνα

Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.
Back To Top