Κοτόσουπα με καλαμπόκι

1     

Κοτόσουπα με καλαμπόκι

Βαθμός Δυσκολίας
  1
Μερίδες
  4
Ώρα μαγειρέματος
  12:30μμ-3μμ
Ζωμός κοτόπουλοΚαλαμπόκιΚοτόπουλοΤζίντζερΦρέσκο κρεμμύδι

Υλικά

5 φλιτζάνια ζωμός κότας

2 φλιτζάνια καλαμπόκι (αν θέλουμε χρησιμοποιούμε και κατεψυγμένο)

1 μικρό κομμάτι τζίντζερ τριμμένο στον τρίφτη

6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

½ κ.γ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

3 κ.σ. κορν φλάουρ

100 ml νερό

2 φλιτζάνια βρασμένο ψαχνό κοτόπουλο χοντροκομμένο

Οδηγίες

Βάζουμε το ζωμό να πάρει βράση μαζί με το καλαμπόκι και το τζίντζερ. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν 15 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε νερό (όχι ζεστό) και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας καλά μέχρι να δέσει η σούπα.