Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Εχει τους φαν του αυτό το πιάτο αλλά σε αυτή την εκδοχή θα αποκτήσει και άλλους.

Υλικά:

4 κομμάτια ράχης κουνελιού

2 μεγάλα γλυκά κρεμμύδια

1 κουτί κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης

1 κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. αλεύρι

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια του κουνελιού. Ξεπλένουμε και στραγγίζουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε ροδέλες. Παίρνουμε μία κατσαρόλα και ζεσταίνουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Βάζουμε μέσα τα κομμάτια του κουνελιού να ροδίσουν από όλες τις πλευρές για 5-10 λεπτά και μετά κρατάμε στην άκρη. Ακολούθως, στο ίδιο ελαιόλαδο ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τις πιπεριές, το σκόρδο λιωμένο, και το κουνέλι και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 15 λεπτά όλα μαζί με σκεπασμένο καπάκι. Αφαιρούμε τις φλούδες των κρεμμυδιών και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Δύο λεπτά πριν το τέλος του μαγειρέματος τις προσθέτουμε μέσα. Σερβίρουμε με ρύζι άσπρο.

empty alt

Σαλάτα με ρεβύθια, σπανάκι και σουσάμι (ζεστή)

Σερβίρεται ζεστή και πάντα τρώγεται με όρςξη.
empty alt

Ντρέσινγκ για σαλάτα

Ένα υπέροχο ντρέσινγκ για να δώσετε γεύση στις σαλάτες και τα λαχανικά σας.
empty alt

Αρνί στην κατσαρόλα με κουκιά και σκόρδο

Ενας ακόμη τρόπος για να απολαύσετε το αρνάκι συνδυασμένο με κουκιά.
empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Παστίτσιο με κοτόπουλο

Ελαφρύ και αλλιώτικο παστίτσιο με κοτόπουλο.
empty alt

Pesto ρόκας

Διαφορετικό πέστο για να συνοδεύσει τα ζυμαρικά της αρεσκεία σας.
empty alt

Σέλινο του κηπουρού

Ζυμαρικά σε ένα γευστικό και απολαυστικό πιάτο.
empty alt

Κεφτεδάκια με τόνο και κολοκύθια

Τα νόστιμα κεφτεδάκια δε γίνονται μόνο με κρέας... Δοκιμάστε τα με τόνο και κολοκύθι, πραγματική απόλαυση!
Back To Top