Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα ιδιαίτερο φαγητό που θα σας εντυπωσιάσει.

Υλικά:

  • 240 γρ. κους κους από καλαμπόκι προβρασμένο
  • 400 γρ. μύδια
  • 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη τετραγωνάκια
  • 1 πιπεριά κίτρινη κομμένη τετραγωνάκια
  • 200 γρ. φασολάκια
  • 1 εσαλότ
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
  • 1 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν. Βράζουμε τα φασολάκια al dente και σε ένα άλλο τηγάνι ανοίγουμε τα μύδια μαζί με το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Βράζουμε το κους κους σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και αντί για νερό προσθέτουμε το νερό από τα μύδια. Ζεσταίνουμε το κους κους σε μία κατσαρόλα και προσθέτουμε μέσα τις πιπεριές, τα φασολάκια, το εσαλότ, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και πριν σερβίρουμε βάζουμε από πάνω τα μύδια που έχουμε κρατήσει ζεστά.

 

empty alt

Αρωματική κρέμα από μελιτζάνα

Υπέροχο ντιπ από μελιτζάνα, μπορεί να συνοδεύσει πολλά πιάτα σας.
empty alt

Κεφτεδάκια από άσπρο ψάρι

Το ψάρι μεταμορφώνεται σε ένα ακόμη εύγεστο και λαχταριστό έδεσμα.
empty alt

Κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα

Γευστικά μπουτάκια κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα. Δοκιμάστε το και στα κάρβουνα. 
empty alt

Μιλφέιγ με κάστανα και μανιτάρια

Μανιτάρια και κάστανα μαζί με πυκνή μπεσαμέλ σε ένα τρομερό γευστικό συνδυασμό. 
empty alt

Ριζότο με πεπόνι

Άκρως καλοκαιρινό, δροσερό και νόστιμο.
empty alt

Μπακαλιάρος με πράσα

Ο μπακαλιάρος πιο νόστιμος από ποτέ!
empty alt

Μηλόπιτα

Μια μηλόπιτα την ημέρα, το γιατρό της... πείνας κάνει πέρα.
empty alt

Πουρές από κουκιά

Ένα πιάτο με υψηλή διατροφική αξία.
Back To Top