Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Πεντανόστιμη κρέμα από κάσιους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά πιάτα, σως για σαλάτες, σάλτσα για ζυμαρικά κ.ά.

Υλικά:

100 γρ. κάσιους

Αλάτι

Πιπέρι

Αρωματικά της επιλογής μας (ρίγανη, μαϊντανό, σκόρδο, μέντα, κύμινο, τζίντζερ, πεπεροντσίνο, κάρυ)

Οδηγίες:

Σκεπάζουμε τα κάσιους με το νερό για μία νύχτα ολόκληρη. Την άλλη μέρα τα μπλεντάρουμε μαζί με το νερό μέχρι να βγει μία κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και κάποιο από τα αρωματικά της επιλογής μας. Σερβίρεται με ψωμί ψημένο.

empty alt

Χτένια γκρατινέ

Ιδιαίτερο ορεκτικό για το τραπέζι, σε μια πολύ ξεχωριστή εκδοχή.
empty alt

Μελιτζάνα με φιλέτο χοιρινού με μυρωδικά

Το κλασικό χοιρινό αποκτά μια νέα διάσταση όταν συνδυαστεί με μελιτζάνα και μυρωδικά.
empty alt

Σάλτσα αγιολί

Μία σάλτσα που συνοδεύει εξαιρετικά το ψάρι και τα λευκά κρέατα.
empty alt

Spaghetti με θαλασσινά

Πανεύκολη μακαρονάδα με άρωμα θάλασσας.
empty alt

Καλαμάρια γεμιστά

Καλαμαράκια που συνδυάζονται με αυγό και καταρρίπτουν το μύθο περί …ασυμβατότητας.
empty alt

Σαρλότ με φράουλες

Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη αλλά είναι σίγουρα εντυπωσιακή και στην εμφάνιση και στη γεύση.
empty alt

Χταπόδι κοκκινιστό

Μεζές ιδανικός  για να συνοδεύσει το τραπέζι της παρέας.
empty alt

Πικάντικη σούπα με κολοκύθα

Ακαταμάχητη γεύση για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
Back To Top