Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Πεντανόστιμη κρέμα από κάσιους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά πιάτα, σως για σαλάτες, σάλτσα για ζυμαρικά κ.ά.

Υλικά:

100 γρ. κάσιους

Αλάτι

Πιπέρι

Αρωματικά της επιλογής μας (ρίγανη, μαϊντανό, σκόρδο, μέντα, κύμινο, τζίντζερ, πεπεροντσίνο, κάρυ)

Οδηγίες:

Σκεπάζουμε τα κάσιους με το νερό για μία νύχτα ολόκληρη. Την άλλη μέρα τα μπλεντάρουμε μαζί με το νερό μέχρι να βγει μία κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και κάποιο από τα αρωματικά της επιλογής μας. Σερβίρεται με ψωμί ψημένο.

empty alt

Ριζότο με φράουλες

Τα ετερόνυμα έλκονται και στο πιάτο!
empty alt

Ραγού κρέατος για μακαρόνια

Συνδυασμός χοιρινού και μοσχάρι με μακαρόνια σε γεύση που θα ξαφνιάσει.
empty alt

Pasta με 4 τυριά

Η πλούσια γεύση των τυριών σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό.
empty alt

Γεμιστό καλαμάρι

Καλαμάρια γεμιστά, ένα πιάτο νόστιμο και μία ξεχωριστή πρόταση για να απολαύσετε τα θαλασσινά σας.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Κρεμμυδοκροκέτες

Ένας πεντανόστιμος μεζές για όλες τις ώρες, κάντε παραλλαγές προσθέτοντας τυρί τριμμένο στη γέμιση ή άλλα λαχανικά της αρεσκείας σας. 
empty alt

Μους τυριού με ψητό κυδώνι

Μια... αγκαλιά υλικά ενώνονται για μια πανδαισία γεύσεων.
empty alt

Γαρίδες σαγανάκι

Το θαλασσινό αυτό δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσει.
Back To Top