Μέτρια   Μερίδες : 8   18.31-21.00  

Κρέπες γι'αυτούς που προσέχουν!

Υλικά:

Για τις κρέπες

120 γρ. αλεύρι από κινόα

30 γρ. αλεύρι από φαγόπυρο

400 γρ. νερό

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 πρέζα αλάτι

Για τη γέμιση

200 γρ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια

2 ντομάτες κομμένες σε φέτες

1 αγγούρι κομμένο σε φέτες

1 φρέσκο κρεμμυδάκι λεπτοκομμένο

Για τη σάλτσα

1 ντομάτα

1 κλωναράκι σέλινο

4 ντομάτες λιαστές

1 κρεμμυδάκι φρέσκο

1 κ.σ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέφεια

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τις κρέπες και ανακατεύουμε να γίνει ένα μείγμα. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο και φτιάχνουμε τις κρέπες. Για τη σάλτσα μπλεντάρουμε όλα τα υλικά και την έχουμε έτοιμη. Παίρνουμε τις κρέπες, απλώνουμε επάνω λίγο τυρί, βάζουμε τα λεπτοκομμένα λαχανικά, λίγο αλάτι και τις κλείνουμε. Σερβίρουμε με λίγη σάλτσα από πάνω.

empty alt

Φοκάτσια

Το ιταλικό ψωμί με θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.
empty alt

Τιραμισού κλασικό

Από τα πιο δημοφιλή ιταλικά γλυκά που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο.
empty alt

Βελουτέ από μπρόκολο

Το μπρόκολο σούπα για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
empty alt

Ντρέσινγκ για σαλάτα

Ένα υπέροχο ντρέσινγκ για να δώσετε γεύση στις σαλάτες και τα λαχανικά σας.
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με πεπεροντσίνο

Εύκολη συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.
empty alt

Τραγανές γαρίδες

Ίσως ο πιο απολαυστικός μεζές για να συνοδεύσετε το κρασί ή τη μπύρα σας.
empty alt

Μεξικάνικη σαλάτα με nachos

Πλούσια και χορταστική σαλάτα με γεύση Μεξικού.
empty alt

Μπακαλιάρος με κρασί

Το αγαπημένο ψάρι σε μια ακόμη γευστική πρόταση.
Back To Top