Μέτρια   Μερίδες : 2   12.31-15.00  

Το άρωμα του πορτοκαλιού θα δώσει μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στα ζυμαρικά σας.

Υλικά:

150 γρ. λινγκουίνι

2 πορτοκάλια

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη

1κ.σ. μέντα τριμμένη

1 κ.σ. σπόρο από κολοκύθα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Βράζουμε τα λινγκουίνι και σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο, προσθέτουμε την ψίχα από το πορτοκάλι και αφήνουμε να βράσει 2-3 λεπτά. Σηκώνουμε τα λινγκουίνι και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και γαρνίρουμε με τη φρυγανιά, τη μέντα και το σπόρο κολοκύθας.

empty alt

Παπαρδέλες με ραγού από αρνί

Εύκολο και πεντανόστιμο πιάτο για τους λάτρεις της μακαρονάδας.
empty alt

Γεμιστό καλαμάρι

Καλαμάρια γεμιστά, ένα πιάτο νόστιμο και μία ξεχωριστή πρόταση για να απολαύσετε τα θαλασσινά σας.
empty alt

Μοσχαράκι με τσίλι και σκόρδο

Πλούσια γεύση και εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο στα κάρβουνα.
empty alt

Γεμιστές ντομάτες με κάστανο ρύζι και λαχανικά

Μια διαφορετική προσέγγιση στα γεμιστά της μαμάς.
empty alt

Σούπα από όσπρια

Η συνταγή που θα λατρέψουν όλες οι μαμάδες μαζί με τα παιδιά!
empty alt

Ρολό από κιμά αρωματισμένο με πορτοκάλι

Το ρολό από κιμά είναι και θα είναι πάντα ιδανική πρόταση για φαγητό στο σπίτι με φίλους.
empty alt

«Παντρεμένα» φιλετάκια σολομού

Ο σολομός παντρεμένος ή μη, είναι ιδανικός με παρμεζάνα, σος και λογιών μυρωδικά.
empty alt

Σάλτσα μπάρμπεκιου

Μία πανεύκολη και γεμάτη γεύση barbeque sauce που θα κάνει το κρέας σας εξαιρετικά νόστιμο. 
Back To Top