Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 

Υλικά:

350 γρ. φαρφάλες ολικής άλεσης

2 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες

120 γρ. τόνο σε λάδι

1 μικρό κρεμμύδι λεπτοκομμένο

80 γρ. μαύρες ελιές

2 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

50 γρ. τυρί edam με λίγα λιπαρά λεπτοκομμένο

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα κολοκύθια. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι, σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Βράζουμε τις φαρφάλες, σουρώνουμε al dente και τις περνάμε κάτω από κρύο νερό. Σε μία πιατέλα βάζουμε τα μακαρόνια, ρίχνουμε από πάνω το κρεμμύδι και τις ροδέλες από τα τηγανιτά κολοκύθια, τον τόνο με το λάδι του, τις ελιές, το τυρί και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Γαρνίρουμε με το μαϊντανό ψιλοκομμένο.

empty alt

Αχλάδια με σαφράν

Το αγαπημένο φρούτο μεταμορφώνεται εύκολα σε υπέροχο γλύκισμα.
empty alt

Καναπεδάκια με αχλάδι και γκοργκονζόλα

Να πως τα αχλάδια παίρνουν την θέση του ορεκτικού στο τραπέζι σας.
empty alt

Πιπερονάτα

Άλλη μια επιλογή για να απολάσετε τις αγαπημένες πιπεριές με πλούσια γεύση.
empty alt

Βοδινό κρέας κατσαρόλας με φασόλια και μπύρα

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 
empty alt

Φωλιές του έρωτα από κανταϊφι με παγωτό καϊμάκι

Η απόλαυση φωλιάζει σε ένα γλυκό με κανταϊφι και παγωτό.
empty alt

Παπαρδέλες με ραγού από αρνί

Εύκολο και πεντανόστιμο πιάτο για τους λάτρεις της μακαρονάδας.
empty alt

Σαλάτα με σύκα, φέτα, προσούτο και πεπόνι

Σύκα και πεπόνι σε αρμονία με προσούτο και τυρί.
empty alt

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.
Back To Top