Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Τρώγονται ζεστές και μελωμένες και κατά προτίμηση πρωί.

Υλικά:

1 αυγό

1/3 φλιτζ. γάλα

1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 κοφτή κ.γ. ζάχαρη άχνη

Αλάτι, ίσα στη μύτη ενός μικρού κουταλιού

Αλεύρι

Λάδι για τηγάνισμα

Μέλι, χοντροκομμένα καρύδια, σουσάμι, κανέλα για γαρνίρισμα

Οδηγίες:

Χτυπήστε όλα μαζί τα υλικά χωρίς το αλεύρι. Προσθέσετε όσο αλεύρι χρειαστεί (λιγότερο από 1 φλ.) για να γίνει ένας χυλός όχι πολύ σφιχτός ούτε αραιός. Ζεστάνετε καλά το λάδι και ρίξτε κουταλιές από το χυλό μέσα. Οι τηγανίτες είναι έτοιμες μόλις έρθουν ροδισμένες στην επιφάνεια. Σερβίρετε τις τηγανίτες μελωμένες και πασπαλισμένες με καρύδια, κανέλα και σουσάμι. Τρώγονται ζεστές – θαυμάσιες για χειμωνιάτικες στιγμές…

empty alt

Βοδινό κρέας κατσαρόλας με φασόλια και μπύρα

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 
empty alt

Παπαρδέλες με πάπια και τρούφα

Ενα ξεχωριστό πιάτο που μπορεί να δώσει μια ιδιαίτερη νότα στο καθημερινό τραπέζι.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Pasta με 4 τυριά

Η πλούσια γεύση των τυριών σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό.
empty alt

Μπανόφι

Εύκολο αγγλικό γλυκό που δίνει λύση για ένα εντυπωσιακό και αγαπημένο επιδόρπιο.
empty alt

Φιογκάκια με ανθότυρο, μελιτζάνα και κολοκύθια

Δέστε τον πιο τέλειο φιόγκο της κουζίνας μαζί με κολοκυθάκια και μελιτζάνα.
empty alt

Μους σελινόριζας

Σελινόριζα με κρέμα γάλακτος και μοσχοκάρυδο στο μίξερ.
empty alt

Τα πουγκάκια της αγάπης

Κλείστε σε φωλιές φύλλου κρούστας μια χούφτα μανιτάρια.
Back To Top