Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Πλούσια και χορταστική σαλάτα με γεύση Μεξικού.

Υλικά:

200 γρ. σαλάτα πράσινη ανάμεικτη (ρόκα, μάσα, λόλο ρόσο, τροκαντέρο, φριζέ)

1 πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης (κομμένη julien)

1 πιπεριά κίτρινη (κομμένη julien)

250 γρ. φασόλια κόκκινα βρασμένα

50 γρ. τυρί emental

2 κ.σ. ξύδι

Χυμό από ½ λεμόνι

2 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη

100 γρ. nachos

6 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Πλένουμε τη σαλάτα, την κόβουμε με το χέρι και τη βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τις πιπεριές και τα φασόλια. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, το ξύδι, αλάτι και πιπέρι και χτυπάμε με ένα σύρμα. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ξαναχτυπάμε. Ρίχνουμε το μείγμα μας πάνω από τη σαλάτα. Κόβουμε το τυρί με τη χοντρή μεριά του τρίφτη σε μεγάλες φέτες, το ρίχνουμε κι αυτό μέσα και γύρω γύρω βάζουμε τα nachos.

empty alt

Μοσχαράκι με τσίλι και σκόρδο

Πλούσια γεύση και εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο στα κάρβουνα.
empty alt

Σαλάτα με ζυμαρικά

Ενα πιάτο που μπορεί να λειτουργήσει ως σαλάτα αλλά και ώς κυρίως.
empty alt

Ελιόψωμο

Απολαυστικό ακόμα και σκέτο!
empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
empty alt

Ρολά από μοσχαράκι γάλακτος με μελιτζάνα

Τυλίξτε σε ρολά το κρέας και κλείστε μέσα τους μια ποικιλία μυρωδικών.
empty alt

Ριζότο με αχλάδια και gorgonzola

Ριζότο συνδυασμένο με αχλάδι προσφέρει ένα διαφορετιό πιάτο στο τραπέζι, με ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά

Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.
empty alt

Μελωμένες τηγανίτες

Τρώγονται ζεστές και μελωμένες και κατά προτίμηση πρωί.
Back To Top