Εύκολη   Μερίδες : 2   21.01-04.59  

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!

Υλικά:

2 μεγάλα μήλα

4 κ.σ. σουσάμι

2 κ.σ. μέλι

Λίγο φρέσκο βούτυρο

Χυμός λεμονιού

Οδηγίες:

Πλύνετε καλά τα μήλα και αφαιρέστε μόνο τους σπόρους με το ειδικό εργαλείο – όχι τη φλούδα. Ανακατέψτε το σουσάμι με το μέλι και ρίξτε λίγες σταγόνες λεμόνι. Γεμίστε τα μήλα. Βάλτε τα σε ένα μικρό βουτυρωμένο πυρέξ και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 40΄.

empty alt

Tagliolini Portovenere

Γευστική αρμονία ζυμαρικών, λαχανικών και θαλασσινών σε ένα πιάτο.
empty alt

Linguine με καβούρι, σολομό και λεμόνι

Πέννες με ιδιαίτερη γεύση που χάρη στον ωραίο συνδιασμό του καβουριού και του σολομού.
empty alt

Μους σελινόριζας

Σελινόριζα με κρέμα γάλακτος και μοσχοκάρυδο στο μίξερ.
empty alt

Σουφλέ πατάτας με άρωμα ανατολής

Συνδυάζονται άψογα ο παστουρμάς με την πατάτα, το μοσχοκάρυδο και τα μαλακά τυριά. 
empty alt

Μπρουσκέτα

Για σνακ το απόγευμα με φίλους ή μόνο για εμάς. 
empty alt

Σαλάτα παντζάρι

Το παντζάρι γίνεται μια γευστική σαλάτα.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Θρίαμβος της θάλασσας

Φρούτα της θάλασσας σε απόλυτη αρμονία, με τα πάντα αγαπημένα μακαρόνια.
Back To Top