Μέτρια   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Λαχταριστή και φρέσκια μους με mascarpone, καφέ και τρίμματα από κακάο.

Υλικά:

50 γρ. ρυζάλευρο

10 γρ. κακάο σκόνη

20 γρ. βούτυρο

35 γρ. ζάχαρη

120 γρ. mascarpone

1 φλιτζάνι espresso

Οδηγίες:

Δουλεύουμε το αλεύρι μαζί με 10 γρ. ζάχαρη, το κακάο και το βούτυρο μέχρι να έχουμε ένα μείγμα σαν τρίμματα. Αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να ξεκουραστεί. Βάζουμε το μείγμα σε χαρτί φούρνου και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 5 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και χτυπάμε το mascarpone μαζί με τα 25 γρ. ζάχαρη και τον καφέ ζεστό μέχρι να έχουμε μία αφράτη κρέμα. Βάζουμε την κρέμα στα μπολάκια και από πάνω τα τρίμματα από το κακάο που έχουμε κρατήσει στην άκρη.

empty alt

Παστίτσιο με κοτόπουλο

Ελαφρύ και αλλιώτικο παστίτσιο με κοτόπουλο.
empty alt

Ορτύκια σοτέ με πιλάφι σε μυρωδάτη σάλτσα

Κυνηγήστε την απόλαυση με μια πρωτότυπη και δυνατή γεύση.
empty alt

Mug cake αλμυρό με γεύση πίτσας

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.
empty alt

Μπουσκέτες με κοτόπουλο και αβοκάντο

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.
empty alt

Γεμιστό καλαμάρι

Καλαμάρια γεμιστά, ένα πιάτο νόστιμο και μία ξεχωριστή πρόταση για να απολαύσετε τα θαλασσινά σας.
empty alt

Μπακαλιάρος με κρασί

Το αγαπημένο ψάρι σε μια ακόμη γευστική πρόταση.
empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Φιλέτα με σάλτσα «σκοτεινό πάθος»

Με κρεμμύδια, μουστάρδα και γουόστερ σος, τα φιλέτα αποκτούν ονειρεμένη γεύση.
Back To Top