Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Αντί για ζάχαρη, βάλτε στη μους σοκολάτα στέβια.

Υλικά:

175 γρ. κουβερτούρα σε σταγόνες

100 γρ. κρέμα γάλακτος

100 γρ. γάλα

10 γρ. βούτυρο

3 αυγά

20 γρ. στέβια σε σκόνη

½ στικ βανίλια

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ βάζουμε τη σοκολάτα, την κρέμα γάλακτος και το γάλα σε μπεν μαρί ώστε να λιώσει η σοκολάτα. Βγάζουμε από τη φωτιά, αφήνουμε να μείνει χλιαρή και ρίχνουμε μέσα το βούτυρο και σιγά σιγά και έναν έναν τους κρόκους ανακατεύοντας απαλά και στο τέλος τη στέβια μαζί με την ψίχα από τη βανίλια. Αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύοντας που και που για να μην κάνει κρούστα. Σε ένα μπολ χτυπάμε πολύ καλά τα ασπράδια και μόλις το μείγμα με τη σοκολάτα έχει κρυώσει ρίχνουμε μέσα τα ασπράδια ανακατεύοντας απαλά να μην πέσει ο όγκος. Βάζουμε σε μπολάκια και κρατάμε τουλάχιστον 4 ώρες στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε.

empty alt

Βελουτέ από μπρόκολο

Το μπρόκολο σούπα για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
empty alt

Κανελόνια πασχαλινά

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.
empty alt

Spring rolls με γαρίδες και λαχανικά

Υγιεινά spring rolls στο φούρνο, αν θέλετε να μεταφερθείτε για λίγο στις παραδόσεις της Κινέζικης κουζίνας.
empty alt

Τούρτα με σοκολάτα και πορτοκάλι

Κακαό και πορτοκάλι ένας δυνατός συνδυασμός.
empty alt

Ριζότο με ρόδι

Ένα πιάτο γρήγορο, γλυκό και ξεχωριστό στη γεύση και το χρώμα.
empty alt

Ρύζι μαύρο με σκόρδο λεμόνι και ντομάτα

Η αγαπημένη τροφή των Κινέζων, σε ένα πιάτο που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Μπουσκέτες με κοτόπουλο και αβοκάντο

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.
Back To Top