Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.

Υλικά:

40 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης

40 γρ. γάλα

1 κ.γ. ελαιόλαδο

½ κ.γ. σόδα μαγειρική

Για τη γέμιση

2 κ.σ. σάλτσα ντομάτας

30 γρ. mozzarella

5-6 κάπαρη

2 φύλλα βασιλικό

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το γάλα, τη σόδα, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Αυτό το μείγμα το μοιράζουμε σε 2 φλιτζάνια. Από πάνω βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας και τη mozzarella και ψήνουμε στα μικροκύματα στα 800W για 2 λεπτά. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί μέσα στα μικροκύματα για 2-3 λεπτά, βγάζουμε και γαρνίρουμε με το βασιλικό και την κάπαρη.

empty alt

Μπουκιές με αμύγδαλα και μαρμελάδα βερύκοκο

Μπαλίτσες από βερίκοκο για παιχνίδια γεύσης.
empty alt

Μοσχάρι γιαχνί

Ελληνικό, σπιτικό φαγητό ιδανικό για οικογενειακά τραπέζια.
empty alt

Κεφτεδάκια από κολοκύθια

Νόστιμα κεφτεδάκια από κρέας και κολοκύθια γεμισμένα με τυρί gouda.
empty alt

Μους με σοκολάτα από στέβια

Αντί για ζάχαρη, βάλτε στη μους σοκολάτα στέβια.
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Λουκουμάδες με μελιτζάνα

Διαφορετικοί λουκουμάδες για ένα απρόσμενο ορεκτικό.
empty alt

Ψωμάκια με κουρκουμά και δεντρολίβανο

Ψωμάκια με πρωτότυπα υλικά και ακόμα πιο πρωτότυπη γεύση.
Back To Top