Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.

Υλικά:

40 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης

40 γρ. γάλα

1 κ.γ. ελαιόλαδο

½ κ.γ. σόδα μαγειρική

Για τη γέμιση

2 κ.σ. σάλτσα ντομάτας

30 γρ. mozzarella

5-6 κάπαρη

2 φύλλα βασιλικό

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το γάλα, τη σόδα, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Αυτό το μείγμα το μοιράζουμε σε 2 φλιτζάνια. Από πάνω βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας και τη mozzarella και ψήνουμε στα μικροκύματα στα 800W για 2 λεπτά. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί μέσα στα μικροκύματα για 2-3 λεπτά, βγάζουμε και γαρνίρουμε με το βασιλικό και την κάπαρη.

empty alt

Πέννες με σπανάκι, λουκάνικο και καρυδόψιχα

Πέννες συνδυασμένς με υλικά που θα δώσουν ξεχωριστή νότα στο πιάτο σας.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Κρέμα λεμονιού

Πανεύκολη και γρήγορη κρέμα λεμονιού που ταιριάζει παντού και μπορεί να συνοδεύσει τα γλυκά και τα φαγητά σας.
empty alt

Σολομός μαριναρισμένος στο φούρνο

Εντυπωσιακό και διαφορετικό πιάτο με υπέροχη γεύση.
empty alt

Αλμυρό στρούντελ με χόρτα και ξινομυζήθρα

Πούδρα αμυγδάλου, μαζί με στρούντελ και χόρτα, ένας αναπάντεχος συνδυασμός. 
empty alt

Πορτοκαλόπιτα

Αυτό το γλυκό υπάρχει σε πολλές παραλλαγές, αλλά παραμένει το ίδιο αγαπημένο.
empty alt

Η δική μου κοτόσουπα

Ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα με πλούσια και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Φιλέτο ψαριού με σάλτσα από ελιές

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 
Back To Top