Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Νόστιμη και εύκολη συνταγή με ταπεινά υλικά αλλά ξεχωριστή γεύση.

Υλικά

½ κιλό πέννες

½ κιλό ντομάτα ψιλοκομμένη

120 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι

4 σκελίδες σκόρδο

1 κ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

½ κ. γλυκού peperoncino σε σκόνη

1 σφηνάκι λευκό κρασί

Ελαιόλαδο

Αλάτι

 

Οδηγίες

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και παράλληλα σιγοβράζουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες μαζί με λίγο αλάτι και ελαιόλαδο για 20 περίπου λεπτά μέχρι να γίνει μία πηχτή σάλτσα. Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο και το μαϊντανό. Έπειτα προσθέτουμε το κρασί, τη σάλτσα ντομάτας, την καυτερή πιπεριά και τις ελιές. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό και σερβίρουμε.

empty alt

Πορτοκαλόπιτα

Αυτό το γλυκό υπάρχει σε πολλές παραλλαγές, αλλά παραμένει το ίδιο αγαπημένο.
empty alt

Ρολά από μοσχαράκι γάλακτος με μελιτζάνα

Τυλίξτε σε ρολά το κρέας και κλείστε μέσα τους μια ποικιλία μυρωδικών.
empty alt

Βιδάκια με γαρίδες και μπρόκολο

Νόστιμη πρόταση για ένα διαφορετικό και απλό πιάτο.
empty alt

Σολομός με αμύγδαλα, ντοματίνια και μέντα

Η πιο απίθανη παρέα για έναν σολομό: αμύγδαλα, μέντα, τοματίνια και σχοινόπρασο.
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
empty alt

Spaghetti με σολομό και χαβιάρι

Το χαβιάρι δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το πιάτο και απίθανη γεύση.
empty alt

Σάλτσα guakamole

Εξαιρετική σάλτσα για να συνοδεύσετε κόκκινα κρέατα.
empty alt

Μακαρόνια με ραγού από λαχανικά

Εξαιρετικό πιάτο ζυμαρικών χωρίς κρέας.
Back To Top