Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μια συνταγή... pesto και έγινε.

Υλικά:

350 γρ. πέννες rigate ολικής άλεσης

200 γρ. ψίχα από φιστίκι Αιγίνης ανάλατο

Ελαιόλαδο

1 κ.σ. φρυγανιά τοσταρισμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Χτυπάμε στο μπλέντερ τα φυστίκια μαζί με λίγο ελαιόλαδο να γίνουν μια κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε τα μακαρόνια, σουρώνουμε al dente και τα ανακατεύουμε με το pesto. Γαρνίρουμε από πάνω με την τοσταρισμένη φρυγανιά.

empty alt

Μίνι τσιζκέικ με πορτοκάλι

Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!
empty alt

Πουγκάκια γαλοπούλας με φιλαδέλφεια και μπιέτολα

Δέστε μέσα σε φυλλο κρούστας, ζουμερά κομμάτια γαλοπούλας. 
empty alt

Κεφτεδάκια από άσπρο ψάρι

Το ψάρι μεταμορφώνεται σε ένα ακόμη εύγεστο και λαχταριστό έδεσμα.
empty alt

Χοιρινό με μήλα και σιρόπι σφενδάμου

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.
empty alt

Μακαρόνια με πατάτες και μαϊντανό

Ένα πιάτο ζυμαρικών εύκολο, οικονομικό και πεντανόστιμο. 
empty alt

Ραμεκίν με λαχανικά

Εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο να φάτε κάτι ζεστό.
empty alt

Semifredo καφέ

Ενα λεπτό και τραγανό επιδόρπιο (semifredo στα ιταλικά σημαίνει μισοπαγωμένο) εύκολο στην προετοιμασία του.
empty alt

Σουφλέ πατάτας με άρωμα ανατολής

Συνδυάζονται άψογα ο παστουρμάς με την πατάτα, το μοσχοκάρυδο και τα μαλακά τυριά. 
Back To Top