Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Πέννες συνδυασμένς με υλικά που θα δώσουν ξεχωριστή νότα στο πιάτο σας.

Υλικά:

500 γρ. πέννες rigate

3 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες

½ κιλό φρέσκο σπανάκι καθαρισμένο

100 γρ. καρυδόψιχα

1 κρεμμύδι λεπτοκομμένο

50 γρ. ελαιόλαδο

100 γρ. μπεσαμέλ

50 γρ. κρέμα γάλακτος

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σπανάκι μέχρι να βγάλει και να πιει τα νερά του. Μετά προσθέτουμε και τα λουκάνικα. Ρίχνουμε μέσα τη μπεσαμέλ και την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσει για 2 – 3 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τις πέννες, τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Τέλος προσθέτουμε την καρυδόψιχα και την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε καλά να δέσουν. Σερβίρουμε βάζοντας από πάνω τριμμένη παρμεζάνα.

empty alt

Ραγού κρέατος για μακαρόνια

Συνδυασμός χοιρινού και μοσχάρι με μακαρόνια σε γεύση που θα ξαφνιάσει.
empty alt

Λουκάνικα με μελιτζάνες

Ο πετυχημένος συνδυασμός κρέατος και λαχανικού σε αυτό το πιάτο
empty alt

Spaghetti με σάλτσα pomodoro και κεφτεδάκια

Πλούσια και χορταστική μακαρονάδα, αγαπημένη από μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Κέικ με τζίντζερ

Για τους λάτρεις του τζίντζερ ένα ιδιαίτερο κέικ με δροσιστική γεύση για όλες τις ώρες.
empty alt

Βάση από πίτσα χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη ζύμη πίτσας.
empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
empty alt

Σάλτσα κέτσαπ

Καιρός να φτιάξετε τη δική σας σπιτική κέτσαπ!
empty alt

Λαζάνια με μανιτάρια

Βάλτε τα μανιτάρια ανάμεσα σε λαζάνια και εντυπωσιάστε. 
Back To Top