Εύκολη   Μερίδες : 8   12.31-15.00  

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μπρουσκέτες, σάντουιτς, βάση για πίτσα και σε σαλάτες.

Υλικά:

1 μικρό μάτσο βασιλικό (τα φύλλα)

½ κιλό ντομάτες καθαρισμένες και κομμένες τετραγωνάκια

150 γρ. ανθότυρο

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

150 γρ. ελαιόλαδο

50 γρ. κουκουνάρια

1 σκελίδα σκόρδο

1 πρέζα αλάτι

Οδηγίες:

Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο μέσα στο μίξερ και χτυπάμε αρχικά 2 – 3 φορές να ανακατευτούν και στο τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο και χτυπάμε πάλι μέχρι να γίνει αλοιφή. Μπορούμε να κρατήσουμε σε γυάλινο βάζο στο ψυγείο για 2 – 3 μέρες.

empty alt

Φοκάτσια

Το ιταλικό ψωμί με θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.
empty alt

Σαλάτα με ρεβύθια, σπανάκι και σουσάμι (ζεστή)

Σερβίρεται ζεστή και πάντα τρώγεται με όρςξη.
empty alt

Χοιρινό καρέ με σως πορτοκάλι

Το χοιρινό ποτέ δεν ήταν πιο εκλεκτό ανάμεσα σε φέτες πορτοκαλιού, σβησμένα με κρασί.
empty alt

Mini cheesecake

Τα μίνι cheesecake αποτελούν ένα πολύ ωραίο κέρασμα για μικρούς και μεγάλους στα παιδικά πάρτι.
empty alt

Ταρτάρ από ντομάτα και αβοκάντο

Ρίξτε στο μπολ όλα τα υλικά και αφήστε να σας παρασύρουν στην αμαρτία της γεύσης τους. 
empty alt

Ποπ κορν με σοκολάτα και καρύδα

Απίθανα ποπ κορν με σοκολάτα και καρύδα. Θα τα λατρέψουν όλοι!
empty alt

Πατέ από μανιτάρια Champignon

Γρήγορη και ιδανική συνταγή για ορεκτικό, πάρτι και συγκεντρώσεις με φίλους.
empty alt

Μίνι τσιζκέικ με πορτοκάλι

Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!
Back To Top