Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ακαταμάχητη γεύση για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Υλικά:

800 γρ. κολοκύθα καθαρισμένη και ξεσποριασμένη

2 πράσα ψιλοκομμένα

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

30 ml ελαιόλαδο

1 κ.γ. τζίντζερ τριμμένο

1 κ.γ. κύμινο

800 ml ζωμό κότας

Αλάτι

Πιπέρι

Λίγα φύλλα κόλιανδρου για το γαρνίρισμα

Οδηγίες:

Κόβουμε την κολοκύθα σε κομμάτια. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά, σοτάρουμε τα πράσα και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το τζίντζερ και το κύμινο και αφήνουμε για 1-2 λεπτά ακόμη. Ρίχνουμε μέσα την κολοκύθα και το ζωμό, αλάτι και πιπέρι και μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά αφήνουμε να βράζει σιγά για μισή ώρα μέχρι να μαλακώσει η κολοκύθα. Περνάμε τη σούπα στο μπλέντερ. Ζεσταίνουμε ξανά τη σούπα και τη σερβίρουμε ζεστή γαρνίροντας με λίγα φύλλα κόλιανδρου.

empty alt

Βελουτέ από μπρόκολο

Το μπρόκολο σούπα για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
empty alt

Σαλάτα με σπανάκι και παντζάρια

Υπέροχη και ξεχωριστή σαλάτα σε γεύση αλλά και σε εμφάνιση
empty alt

Rigatoni με χταπόδι

Πέννες με χταπόδι, γευστικό και υπέροχα αρωματισμένο από το λευκό κρασί.
empty alt

Χοιρινό με μήλα και σιρόπι σφενδάμου

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.
empty alt

Mattonella (τουβλάκι) από σοκολάτα

Σοκολάτα και φουντούκι συμμαχούν για να κατακτήσουν τον ουρανίσκο σας.
empty alt

Ροζ κους κους με μπρόκολο

Πανεύκολη συνταγή με κους κους που γίνεται ροζ!
empty alt

Μανιτάρια με πατάτες στο φούρνο

Το σπίτι θα μοσχομυρίσει με τις μυρωδιές που θα αναδυθούν. 
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
Back To Top