Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Ζυμαρικά σε παιχνιδιάρικα χρώματα και ζωηρές γεύσεις. 

Υλικά:

500 γραμμ. πολύχρωμες φαρφάλες

300 γραμμ. κρέμα γάλακτος

2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες

100 γραμμ. αντζούγιες, ψιλοκομμένες

3 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός

3 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

τριμμένο τυρί πεκορίνο

Οδηγίες:

Βράστε τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Ταυτόχρονα, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε 2 κ.σ. από τον μαϊντανό, τις αντζούγιες και την κρέμα γάλακτος. Δοκιμάστε στο αλάτι. Σουρώστε τα ζυμαρικά, ανακατέψτε τα με τη σάλτσα μέσα στην κατσαρόλα και σερβίρετέ τα πασπαλισμένα με τον υπόλοιπο μαϊντανό και, αν θέλετε, με τυρί.

 

empty alt

Μανιτάρια με πατάτες στο φούρνο

Το σπίτι θα μοσχομυρίσει με τις μυρωδιές που θα αναδυθούν. 
empty alt

Φρουτοσαλάτα με γιαούρτι

Μια βόλτα από το μανάβη και φρέσκα φρούτα κατευθείαν στο πιάτο σας.
empty alt

Πέννες με καρύδια

Πασπαλίστε τις πέννες με παρμεζάνα και αφήστε τα υπόλοιπα να εξελιχθούν μόνα τους. 
empty alt

Pasta με 4 τυριά

Η πλούσια γεύση των τυριών σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό.
empty alt

Μπισκότα του καουμπόη

Αμερικάνικη συνταγή για μπισκότα χωρίς πολλές θερμίδες με σταφίδα, καρύδι και σοκολάτα
empty alt

Φριτέλες του καρναβαλιού

Η λιχουδιά που έχει την τιμητική της στο καρναβάλι της Βενετίας αλλά παίρνει θέση στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Κοτόπουλο με σκόρδο

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της Ισπανικής κουζίνας.
empty alt

Μπουκίτσες από ρεβίθια και κουκουνάρι

Το θρεπτικό ρεβύθι συναντά τα κουκουνάρια, το κεφαλοτύρι και το αυγό.
Back To Top